Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.496
Cevap
55
Favori
127.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ref ile kaydolunca ilk ay indirim olmuyor ya birisi bizim referansimizla kaydolunca indirim oluyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatlari aktif olan arkadaşlar internette kopma var mı hızlarınız Bir önceki operatöre göre nasıl paylaşırlarsa

• osamanos kullanıcısına yanıt
    OIM'de kullanıcı adı şifrem görünüyor onu manuel olarak modeme girdim ama olmadı. Müşteri hizmetlerinin onaylaması gerekiyor sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

kopma yok ama sürünüyor oyun imkansız. sabah hersey normaldi. comnetle 35 ping alırken valveye comnet sorunsuzken burda 400 ve paket loss aksamdan beri ftth fiber. yurtici pinglerde 3-4 katı. yogunluga dayanamadılar sanırım. zamanla düzeltirler umarım. ucuz ve referans sistemi var diye millet gecti gecirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 12 Aralık 2024; 22:38:57 >
  • Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

Geçmeyi düşünen arkadaşlar ping durumları bu şekilde. Düzelme olursa tekrar paylaşırım yeni değerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Aralık 2024; 22:47:12 >
  • Akşama bende test edeyim hangi program ile yaptınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Aralık 2024; 22:48:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zxcasd1006 Z kullanıcısına yanıt
    Korktuğum gibi oluyor....

Belli seviyede tatlı tatlı ilerleyen Bir firmaya hurraaaa diye koşarsak yoğun saatlerde tıkanıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

turk telekom 100mbit 15 ay tahaahüt 615 lira modem dahil.

netgsm 320 6 ay, sonraki 6 ay referans kampanyası bittiği icin en az 450 sonraki 6 ay en az 550.

taahüte göre 100-150 lira indirim için atılan taklalara bak. 100 liraya hicbirsey alamıyorsun marketten :))

comnet paranın üstüne de yattı küllüyen zarar.

en iyisi altyapıyı sahibinden kullanmak. sorun olursa direk herseyiyle ilgileniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 12 Aralık 2024; 22:58:24 >

Apra ping test tools olarak aratıp indirebilirsiniz. Resimdeki kendime göre biraz daha geliştirdiğim test aracı linki bulunmuyor.

• zxcasd1006 Z kullanıcısına yanıt
    Benimki VDSL diye gittim. Hattıma hangi hız düşüyor ise onu vereceklerdi. Mesela 72 mbit üst limit bana şöyle
    60-65 verirler diye umut ettim ama önce 58 tanımlandı daha sonra 52. Sular durulsun bir konuşurum 60 -65 arasına sabitlerler mi diye.

Yoksa taşıma gün sınırı yoksa başka yere uçarım.

• xyro kullanıcısına yanıt
    Kod paylaşım sayfası

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210#159389210

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt

geçiş tamamlanmıştır yazan mesaj geldikten sonra modemi kapatıp açın internet gelir.

• Referans paylaşımları için lütfen aşağıdaki konuyu kullanınız

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210#159389210

• Bunu da mı göçerttik 10 mbps düştü hız 😂 Neyse binaya TT fiber kutusu kondu haftaya falan kabloları döşenecek aktif oldu mu Netgsm'e söyleyip fibere geçeceğim.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Aynı firmadan fibere geçerseniz yine aynısı olur diye düşünüyorum.

Neyin aynısı anlamadım? Bunu biraz şaka olarak yazdım fiberde hız düşüklüğü direkt İSS müdahalesiyle falan olur VDSL gibi dalgalanmaz ki. Referans konusunda paylaşımlar mevcut.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Yok cökerttik dedin ya hani aynı firmanın fiberine geçince yine sorunlu olacak onu demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Aralık 2024; 23:55:14 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.