< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 22:26:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 22:26:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam hocam kullanırım. Teşekkürler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla inşallah dediğin gibi olur. Yazdığını okuyunca o aklıma geldi o yüzden yazmak istedim. |
1 gün olacak hala vermediler bize gidişleri de böyle kötü olacak heralde 5 dk sürmeyecek işlem için bekletiyorlar... |
Dün sözlü onay aldı firma netgsm onayını bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 18 Haziran 2025; 15:33:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
24 saat önce Türknet e başvurdum, beni arayın diye mesaj atmasam aramıyorlardı. Şimdi 48 saat Netgsm i bekleyeceğiz galiba. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 18 Haziran 2025; 16:14:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gıbırnete Geçiş tamamlandı fakat netgsm geri ödeme günü doğru değil sanırım.Ayın 18i olmasına rağmen 6 günlük iade yapacaklarmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 18 Haziran 2025; 19:49:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |