< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (153. sayfa)

-
-
He 12 ayı peşin ödeyip cebe koysunlar, ondan sonrada comnet gibi patlasın ceplerinde
Yine gitti net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Haziran 2025; 19:8:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1- Türknet'e 9 taksit yapan hangi kart? Telekomünikasyona taksit yapılmıyordu bu nasıl oluyor?
2- Altyapımızda Gigafiber yoksa 3 ay %50 indirim kampanyası varmış. Bu kampanya 12 ay peşin ödeme ile birleşiyor mu? (Edit: mh ile konuştum birleşmiyormuş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergen516 -- 17 Haziran 2025; 20:24:31 > -
Paranın cebe koyulup konmaması önemli değil.
Önemli olan kimin alacaklı olacağı.
Ön ödemelide kısmi peşin ödemeli gibi.
Cebe koymayanlarda patlıyor gibi.
-
Yine 19:00da gitti. Dün 22:00 de gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman geçişe onay verdi hocam netgsm bizde 5-6 saat oldu hala ses yok bir de aciliyet belirttik o kadar.. sadece yapması gereken onay tuşa basmak..
-
yine internet yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netgsm nostalji yaşatmak için interneti adsl zamanları gibi veriyor sağolsun. Takılarak video izliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdilik bağlantı geri geldi, birazdan yine gidebilir bu işin mokunu çıkardılar, amaçları milleti zorla abonelikten çıkarmak, referansları yakmak. Baştan sınırsız referans hakkı vermeyecektiniz o zaman, zaten içerde 31 tane ref indirimim kalmış alın sizin olsun, sıtmayı gösterip ölüme razı ediyorlar zaten.
Netspeede geçeyim de kurtulayım bunların netinden, gsminden kurtulduk kapattık şimdi olmayan netleri kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 19:54:1 >
Bende yok hâlâ, netspeed de ref indirim var mı?
Var ayda 30 tl indirimleri var, b3n daha geçmedim.
Büyük ihtimalle Merkürnet e geçiş yapacağım.
En azından ocak ayına kadar aynı ücretle kullanırım ondan sonrasına bakarız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav 15 gün var daha faturaya, ama böyle olmaz ki, 1 saattir kesik yine. Burayı okuyorlar muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Haziran 2025; 20:1:52 >
Ben 12 ay taahhut ile teknosanete geçtim arkadaşlar. 6 ay 349, 6 ay 499 .60TL de modem kirası var. 1 yıl kafam rahat. İnşallah sıkıntı yaşamam
-
Netspeed geçiş işlemlerini başlattım bunlar çekilmez artık.
Netine ayrı gsmine ayrı bunuda okusunlar bir zahmet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 20:10:52 >
Mevzu ref kampanyası olsa istedikleri an içerideki refleri de silerler merak etme. Bu kampanyanın şartlarına .... kampanyayı istediği zaman sonlandırma değiştirme cart curt hakkına sahiptir diye boşuna yazmıyorlar. Daha bitmesine 1 ay kala falan nasıl bitirdiler kampanyayı, buna dayanarak işte.
Ben de yarın gıbır'a geçeceğim gibi bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 17 Haziran 2025; 20:12:9 >
internet bende de kötü. müşteri hizmetlerine de bağlanılmıyor. ne yapalım dostlar? var mı tavsiye edeceğiniz başka bir operatör?
-
Bu kadar kesintiye buralarda durulmaz daha fazla, referansımız ile gelenleri de mağdur ettiler, bizleri de mahcup ettiler ama imkanı olan kurtulsun çekilecek çile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 20:13:11 >
Netspeed gıbır teknosanet millenicom merkürnet ucuz fiyatlı bunlar var.
Ya da türknet kablonet şoknet 1 yıllık alınabilir
Şoknet ile teknosaneti pek tavsiye etmiyorlar.
Ben az önce netsperde kaçış başvurumu yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 17 Haziran 2025; 20:15:52 >
Teknosa, oristen mi veriyor hizmeti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X