6 ay boyunca Netgsm ev internetinde aylık 40 TL indirim. Referans Kodu: NTG8B10W Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W Yeni abone oldum ve faturamı çıkar çıkmaz ödüyorum. Birkaç saat içinde aranmazsanız, çağrı merkezini +90 850 309 0 309 arayınız. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (94. sayfa)

-
-
Düzenli faturalarimi ödüyorum.
Doğruyu söylemek gerekirse maç saatleri dışında bir problem yaşamadım.
F/P firma, referans ile üye olursanız karşılıklı 40 TL indirim oluyor.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
Kod : NTGQ09T5EA
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQ09T5EA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Ben de buradan bir arkadaşın referansı ile abone oldum, siz de benim referansım ile kayıt olursanız şimdiden çok teşekkürler.
Referans Kodu : NTGBY5QVTJ
Başvur Link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGBY5QVTJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 24 Şubat 2025; 8:39:28 >
Merhaba. NETGSM Referans kodumla üye olursanız sevinirim. Karşılıklı 6 ay boyunca 40 tl indirim kazanıyoruz.
Kod : NTGE5XBUUL
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE5XBUUL
-
6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
Kod : NTGGLG87F2
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2
indirim den yararlanmak için arada atıyorum yazması kolay
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG1ART93P
-
Netgsm ye geçiş için sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz, yardımcı olurum.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSBKVK4X
her ay 40 TL indirim için yukarıdaki referans linki ile geçişinizi yapın
Web sitesinden üyelikte referans bölümüne NTGSBKVK4X yazmanız yeterli
-
Aylardır kendi evimde netgsm internetini sorunsuz şekilde kullanıyorum. Babamın evinde peşin ödemeyle kullandığı Comnet'in ani kapanışıyla babamın interneti de netgsm e aktardım.
Referans kodunu kullandığınız üye ödemesini zamanında yapmazsa referans indirimi o ay yansımaz.
Siz de benim referans kodumla üye olursanız ödemelerim aksamayacağı için hem siz hem ben indirimden faydalanacağız.
Müşteri hizmetlerini arayarak bu başvuruyu yaparsanız daha hızlı oluyor. 0850 309 0 309'dan 2 yi tuşlayabilirsiniz. Comnet'ten geçeceklerin yoğunluğu sebebiyle ulaşmak için uzun süre bekledim. Beklerken biz sizi arayacağız isterseniz kapatabilirsiniz diyor kayıtta ama önce arayıp hatta bekleyenlerin işlerini tamamladıktan sonra aranmak için bekleyenleri arayacakları için günlerce beklemeniz gerekebilir, günlerce beklememek için hatta biraz beklemek daha hızlı çözüm.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTG73FP9KG
Başvuru için tıklayınız;
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG73FP9KG
-
Merhaba,
Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.
100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ekstra ücret alınmıyor.
Referans Kodum : NTGGGXQ309
link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGXQ309
Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlendiriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.
Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.
Not: Sadece 1 kişi referans kodumu kullandı.
Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
🎉🎉🎉 Gsmnet için 6 ay boyunca Ev/İş İnternet faturalarınızda 40 TL toplamda 240 TL indirimi referans kodumla geçis saglarsaniz indirimden yararlanirsiniz.
Referans Kod : NTG2TCAUBG
Başvuru link ;
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2TCAUBG
Fatura odendi / odenmedi derdi olmadan dertsiz tasasiz gecis saglayabilirsiniz 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 24 Şubat 2025; 14:42:49 >
Merhaba arkadaşlar ben de burdan bir üyenin referans koduyla 10 Şubat tarihinde Netgsme geçtim 2 hafta sonra 299 TL olan aylık ücret yeni gelenler için artık bugünden itibaren 40 TL zam geldi ve 339 TL oldu. Biz eski kullanıcılar için eski fiyatlar Haziran ayı sonuna kadar geçerli, ayrıca netgsme yeni geçmeyi düşünenler aybaşında geçsinler çünkü bu ay bitmek üzere 2 günlük internet kullanımı için hemen kaydolmayın, Mart ayının başında geçinizi yapın, yoksa tüm ayı kullanmış gibi bağlantınız Şubat ayının son günleri içinde bağlandığı gibi tam aylık fatura kesilir yazık olur sizlere, 3 günlük kullanım için 339 TL ödemeyin, ilk faturanızı indirimsiz ödüyorsunuz ben de indirimsiz olarak ilk faturamı 12 Şubat tarihinde ödedim, fatura kesildikten sonraki 10 gün içinde ödemenizi istiyorlar ve ödedikten sonraki aylarda geçerli 6 ay boyunca ayda 40 TL'lik indirimden faydalanıyorsunuz, ben de bu şekilde oldu, bu dediklerime rağmen aklınıza yatıyorsa geçebilirsiniz bende 10 şubat tarihinde comnet mağduru olarak önce türknete sonra da netgsm internete geçtim sizler de Netgsm internete geçmek isterseniz referans kodum aşağıda
NTG4MW947X
Başvuru linki
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4MW947X
Abone ad : Dozvan Nezan
www.netgsm.com.tr
Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri - Netgsmhttps://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/internet
Bu zamanda Dürüst insan kalmamış valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman2121 -- 24 Şubat 2025; 15:25:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)
-
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7E129RD Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7E129RD
Ben de buradan bir arkadaşın referansı ile üye oldum. Referans kodu daha önce kullanılmadı.
-
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGU2PBGYT Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGU2PBGYT
2 AYDIR KULLANIYORUM REFERANSLA GEÇTİM bende memnunum kullanmaktayım. Referans gösterirseniz sizde faydalanın.
NOT: FATURA DÜZENLİ ÖDENMEKTEDİR..
referans no: NTGU2PBGYT
Comnet'ten NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Hattım 50 megabit destekliyor. 100 megabitlik tarifede hiç problem yaşamıyorum neredeyse tam 50 megabit hızı alabiliyorum. Comnette sonuna kadar alamıyordum en fazla 47,5 alabiliyordum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Başvuru linki
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
-
6 ay boyunca 40 tl indirim ve Haziran 2025’e kadar sabit fiyat için
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGFFI97HM
Erdoğan Coşkun
Faturalarım Otomatik Ödeme Talimatlıdır.
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGFFI97HM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın, hayırlı günler.
Yeni aboneyim desteklerinizi bekliyorum 🙂
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
Kod : NTGLYPQRP4
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLYPQRP4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X