Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.248
Cevap
222
Favori
455.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank mobil uygulama uzerinden giris yaparken halen opererator tarafinda telefon no bulunamamaktadir uyarisi veriyor. Internet tarayiciskndan ise giris sağlanıyor. Bu problem tamamen ne zaman cozulucek? Gecen haftalarda da yazmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelmez bunlarda çok yavaşlar

ya bankanı değiştir yada hattını taşı

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Devirde 3 ay yapamazsınız dedi Turkcell 2 gün sonra taşıdım

• alvarez kullanıcısına yanıt

Apn ayarına sadece internet yazılıyor babanıza genç bir tanıdığı kolayca yardımcı olabilir.

• Enpara kullananlar olarak müşteri hizmetlerine otomatik ödeme talimatı verilen firmalar arasına Netgsm'in koyulmasını talep edelim. Ben öyle yaptım.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Netgsm'de enpara'dan banka onay sms'leri geliyor mu hocam?

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt

Bende geliyorda bazı arkadaşlar gelmiyor diyor. Gerçi ben numara taşıdığım zaman Enpara operatörün değiştiğinin farkına varıp hesaplarıma sim blokesi koymadı. Ondan olabilir.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Garip. Bende listede qnb finansbank'ı göremedim de enpara'da olmuyodur diye düşündüm ama sizde olup başkasında olmaması da garipmiş.

• YuTo_49 Y kullanıcısına yanıt
    Turkcell den turktelekoma oradan da netgsm taşıdım. Sim bloke hiç bir bankada olmadı. Sim bloke olayı hala devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yurtdışı cihazlar için güncelleme geldi mi? Kayıtlı cihazlar çalışıyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Ediyor tabiki, numarayı taşıdığınızda sistem hemen fark etmiyor ama bunu..bir süre sonra otomatik bloke koyuyor..

• onurzcn kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım 1 ay olacak neredeyse taşıyalı, bloke yok. Alışverişte yaptım. Mesajlar normal geliyor.

• Köyde kamera sistemi için ikici el mobil modem aldım netgsm den 15 GB aylık sözleşme yaptım ,altı günde 5 GB veri bitirdi anlık olarak günde üç beş saniye açtım,benim durumumda olan arkadaşlar varmı
    NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Yani keşke sim bloke sistemi hepten kaldırılsa diyeceğim, ama öyle bir haber yok..

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Daha önce yazmıştık,netgsm bu tür işler için uygun değil,çünkü paket kullanım ücretlendirmeleri yüksek, hem dk olarak hem internet kullanımı olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Eylül 2024; 18:3:33 >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt
    Vefat sebepli devirlerde ücret alınmadığını okumuştum sanki bir yerlerde. Emin değilim. Bir bayiye sorun isterseniz.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Farkında değildim tecrübe ettim ,hat taşımada yapmıştım yarın aktif olacak , şimdiden pişmanlık başladı

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.