< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (248. sayfa)

-
-
düzelmez bunlarda çok yavaşlar
ya bankanı değiştir yada hattını taşı
-
Devirde 3 ay yapamazsınız dedi Turkcell 2 gün sonra taşıdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apn ayarına sadece internet yazılıyor babanıza genç bir tanıdığı kolayca yardımcı olabilir.
Enpara kullananlar olarak müşteri hizmetlerine otomatik ödeme talimatı verilen firmalar arasına Netgsm'in koyulmasını talep edelim. Ben öyle yaptım.
-
Netgsm'de enpara'dan banka onay sms'leri geliyor mu hocam?
Bende geliyorda bazı arkadaşlar gelmiyor diyor. Gerçi ben numara taşıdığım zaman Enpara operatörün değiştiğinin farkına varıp hesaplarıma sim blokesi koymadı. Ondan olabilir.
-
Garip. Bende listede qnb finansbank'ı göremedim de enpara'da olmuyodur diye düşündüm ama sizde olup başkasında olmaması da garipmiş.
Turkcell den turktelekoma oradan da netgsm taşıdım. Sim bloke hiç bir bankada olmadı. Sim bloke olayı hala devam ediyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yurtdışı cihazlar için güncelleme geldi mi? Kayıtlı cihazlar çalışıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ediyor tabiki, numarayı taşıdığınızda sistem hemen fark etmiyor ama bunu..bir süre sonra otomatik bloke koyuyor..
Hayır
Ben anlamadım 1 ay olacak neredeyse taşıyalı, bloke yok. Alışverişte yaptım. Mesajlar normal geliyor.
-
Yani keşke sim bloke sistemi hepten kaldırılsa diyeceğim, ama öyle bir haber yok..
Daha önce yazmıştık,netgsm bu tür işler için uygun değil,çünkü paket kullanım ücretlendirmeleri yüksek, hem dk olarak hem internet kullanımı olarak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Eylül 2024; 18:3:33 >
Vefat sebepli devirlerde ücret alınmadığını okumuştum sanki bir yerlerde. Emin değilim. Bir bayiye sorun isterseniz.
Farkında değildim tecrübe ettim ,hat taşımada yapmıştım yarın aktif olacak , şimdiden pişmanlık başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X