< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (110. sayfa)

-
-
Hesabim yok maalesef o bankada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam bankalar üzerinden NetGSM Faturasını nasıl ödüyoruz?
-
Ziraat hesabınız var ise oradan ödeyebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burganbank (ON) Fatura Öde bölümünde Netgsm var.
-
Ziraat
Garanti
Halkbank
Akbank
Anadolubank
Aktifbank
Kuveyt Türk Katılım
Albaraka Türk Katılım
Hadi
Faturamatik
-
Mobil uygulana yada sitesinden sistem uzerinsen kartinixi otamatik kaydedebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu netgsm faturalı diyor ama taahhüt yapmıyoruz diyor anlamadım hattımı geçirip aylık ücret verip mi kullanıyoruz yani istediğimiz zaman başka hatta veya tarifeye gecebiliyor muyuz yoksa normal taahhütlü sistem mi
Netgsm aboneleri GSM hizmetinde faturalı olarak hizmet almaktadır. Ayrıca web adresinde yayınlanan paketlerde taahhüt bulunmamaktadır.
Paket detaylarında ve açıklamasında aksi belirtilmediği sürece aylık paketleri ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz.
-
1 ay 2 ay kullanıp Türk Telekoma gecebiliyoruz yani ceza vs odemiyoruz değil mi
Şaka gibiler bugün hattım taşındı 14 gibi sim kartı taktım gel gör ki sim bozuk telefonum yerli yurtdışı değil ücretsiz sim kart yollayacaklar 2 -3 gün telefonsuz kalacağım yani umarım o da bozuk çıkmaz kötü bir başlangıç yaşadım kendileriyle…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ceza yok; ödül var.
Taşıma için bekleme süresi operatöre göre değişkenlik gösterebilir. Netgsm'e sorun en erken ne zaman taşıma yaparım diye.
-
Benim de hat bozul cikmisti ankarada oldugum icin 1 gunde hat elimde oldu mh aradim onlar saolsun yardimci oldu hat gelince
s.a hocam bende buna netgsm için numara taşıma yaptım simkart aldım
yarın adrese gelecek babam eski tip telefon için alıyorum eski tip tuşlu telefonlarda da uyumlu dediler bakalım
diyelim 100 dk peket aldım yetmedi öbür ay 250 dk çevirebiliyormuyum
-
Merhaba; paketi değiştirirsin. Simkart çalışır; fakat telefonun 3-4g desteği yoksa ve 2 g destekli ise bulunduğun yerde de 2g verici yoksa sinyal alamazsın. 3100 var bende; Turkcell evde çekmiyor. Sokakta çekiyor. Daha önce full çekerken. Ona dikkat etmekte fayda var.
Faturasız hat seçeneği gelecek mi; bilgin var mı acaba?
nokia x02 2 modeli galiba yok 3 / 4 g desteği
şimdi kullandığı bimcell full çekiyor
kendi telefonumda redmi note 8 türkcell kullanıyorum
4 g den 2g alıyorum çekiyor telefon rahat konuşuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 29 Nisan 2024; 11:46:3 > -
Telefon 2g destekli; belki senin bölgede 2g verici vardır. Bizim burada sorunlu.
-
çoğu yerde 2g vardır baz istasyonunu destekler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X