Şimdi Ara

Netflixi 1 ay denemeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix indirmeye izin veriyomus sanirim. İlk ayda bu diziyi indirmem uzun sürmez, ondan hariç dizi izlemek istemiyorum. Bu planim icin 1 aylik bedava olayini denemeli miyim? Sorun su ki ben kredi karti kullanmayan bi insanim ve elimde sadece ogrenci karti var bunun da ici bombos bunu kullanabilir miyim netflix tr icin? Sonra 1 ay içinde iptal net uzerinden oluyomus zaten. Yani plan bu. Sizlere soracağım, bi aksilik olur da iptal edemezsem her ay 15 tl bir sene boyunca mi ödüyorum? Netflixi bu sekilde kullanan deneyimli arkadaşlardan oneri istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWhale -- 21 Temmuz 2017; 15:8:40 >

• İnternetten zaten iptal oluyor ama unutursanız bile 1 yıllık değil, kullandığınız ay kadar çekilir. Zaten denemeyi başlattığınız gün hemen iptal edin, yine 1 ay bedava kullanıyorsunuz ama yenilenmiyor.

Bence kesin deneyin, zaten bir şey kaybetmezsiniz. Yalnız benim bildiğim yalnızca kredi kartı kabul ediyor, bank kartı çalışmamıştı.
  • TheWealdstoneRaider kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı nin zorunlu olmasi kotu olmus simdi ben nasil izliycem canım dizicigimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWhale -- 21 Temmuz 2017; 15:9:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.