Şimdi Ara

Netflix, YouTube gibi dijital servislere RTÜK denetimi geliyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
3
Favori
29.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Youtube gibi bir platforma TV benzeri sansür ve içerik kısıtlaması eklemeleri mümkün değil. Youtube bunu yapmayacağı için
    onlar da yine mahkeme kararıyla kapatır. Ucuz ve kaliteli VPN servisi araştırın şimdiden :)
    Hayatımızı her gün daha da zorlaştırıp kötüleştirmek için durmadan çalışıyorlar, her geçen gün elimizdeki şeyleri kaybediyoruz
    ve geçmişe bakıp ah çekiyoruz.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla para vermişim. Şifre giriyorum.
    Çocukların ahlakı nasıl bozuluyor.

    Çocukların ahlakı yerli kanallardaki yerli dizileri izleyince daha çok bozuluyor.

    Aç atv yi, starı dizileri izle, gör rezillikleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 6 Şubat 2018; 0:14:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Cunku cocuklarin ahlaki bozuluyor ulu orta yayimlaninca kardesim

    Onu bir ebeveyn olarak sen düşüneceksin, yayını yapan değil. Akıllı işaret, aile profili gibi zamazingolar boşuna mı konuldu? Hem akıllı işaret koyuyorsun, hem de sansürü basıyorsun. Ne anladım bu işten? Küçücük çocuğunu alıp Recep İvedik'e giden var. Cem Yılmaz'a giden var. Bunları bu adamlar değil, siz düşüneceksiniz. Zaten siz düşünemediğiniz için başımıza geliyor bunlar.
  • Halen ulu orta yazıyor ya !Sen cocuğuna “eyitim” verdikten sonra bir şey olmaz ,bunu da bız mı öğretceğiz sana ! Cocuk ahlakı netflix ıle mı bozulcak TV ıle mı bozulacak ? Yasak olunca daha çok cezbeder cocukları bunu da öğren bil anla..
    Hadi güle güle..

    Hayret ya kimlere ne anlatıyoruz ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmasan VPN virüstür, torjandır diyeceksin. Günlük kullanım için zararlı demişsin. Tam aksi günlük kullanım için hiç bir sakıncası yok. Şu teknoloji forumunda senden daha teknoloji cahili bir insan görmedim. VPN ile bazı sitelere girilmez demişsin. Wikipedia'ya giremezsin demişsin. Kardeş ne içiyorsan aynısından istiyorum. VPN ile A sitesine girer B sitesine giremez diye bir şey mümkün değil. Atıyorum Romanya suncusuna bağlandın. Romanya devletinin engellediği hiç bir site yoksa, dünya üzerindeki bütün sitelere girebilirsin. Bunun wikipedei ile resim ile alakası yok. Yukarıda Zenmate logosu var, ona tıklıyorsun, off-on yapıyorsun. VPN bağlanıyor. Bu kadar zor olan ne. Bence sen VPN'i başka bir programla karıştırıyorsun.
  • türkiye'nin dünya genelinde en başarılı olduğu 2 konu:
    1)vergi
    2)sansür/yasak

    google'da bişey aradığımda vpn kullanmıyorken vikipediye her giremeyişimde sövüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F50022CA6 -- 6 Şubat 2018; 1:24:10 >
  • hiç bir halt yiyemezler.islamcı akp.yabancı uydu kanalları kapatmak için çatılardaki çanak antene bile karıştılar analog tarzı uydular piyasaya çıktı patladı.şimdi internet üzerinden vergi koyup youtube,netflix vergi alıp ve kapatmak istiyor hadi lannn ordan.önce siz türk telekomun soyan adamların peşine düşün.netflix türkiyeden çekliir.hiç bir halt yapamassın.internet özgürlüktür.devletin insaların ne izleyecegini nede özel hayatına karışamaz.yanii naaşşş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt


    quote:

    Orijinalden alıntı: F.Kasap

    Senin çocuğuna izlemesin diyen mi var ? Kids olarak ayrıca bir yan hesap açılabiliyor netlix’te. Bilip bilmeden yorum yapmayın artık.

    o içerikler orda olduğu sürece benim çoçuk kids izlese bile başkasının ki normal takılır okulda anlatırsa benim dünyalar güzeli oğlumun ahlakı ne olacak?

    Hocam şaka mı yapıyorsun? Şaka yapıyorsun gibi duruyor çünkü. "Başkası anlatırsa oğlumun ahlakı ne olacak o zaman" ne demek ya? Böyle bu şekilde düşüneceksek, hiç bir yerde yetişkin içeriği yapılmasın mı o zaman? Çünkü her zaman biri gelip oğluna anlatabilir. O zaman çocuğunun yanında haber bültenlerini de açmaman gerekir? Öpüşmeyi ahlaksızlık olarak görmüşsün, haberlerde tecavüzler cinayetler havada uçuşuyor. Çocuğuna haberleri izletmemeye dikkat ediyor musun?

    Böyle saçma bir düşünce olmaz kusura bakma. Ben çocukken ailemin verdiği eğitim sayesinde, etraftaki ahlaksız çocuklarla arkadaşlık yapıyordum. Etraftan duyduğum şeylerle ahlakımı bozmuyordum, neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrettiler bana çünkü. Bana ikram edilen herhangi sigarayı yada içkiyi kabul etmedim, ikram edenlerle arkadaşlığımı kestim. Yani sen çocuğuna düzgün bir eğitim verirsen, etraftan duyduğu şeylerle bozmaz ahlakını merak etme. Eğer bozuluyorsa suçu kendinde arayacaksın Netflix'de değil kusura bakma.

    TV'lerde sigaralar sansürlü, bir bak bakalım sigara başlama yaşı kaça düşmüş?

    Ne güzelmiş ya, millet çocuğuna eğitim vermekle uğraşmak istemediğin için, çocuğunun kimlerle arkadaşlık ettiğini kontrol etmek istemediğin için Netflix'i sansürlesinler. Süpermiş be.

    Çocukların Netflix izleme hakkına girmeyin demişsin. Benim izleme hakkım ne olacak. 25 yaşında bir yetişkinim, çalışıp kazandığım parayla güzel bir TV almışım, parasını verip hızlı internet hizmeti almışım ve parasını verip Netflix hizmetini almışım. Benim istediğim filmi sansürsüz film izleyebilmem için daha ne yapmam lazım söyler misin? Kusura bakma ama millet çocuğuyla düzgün şekilde ilgilenmiyor diye ben böyle bir sansürü onaylamam.

    Bu kadar yazdım ama öpüşmeyi ahlaksızlık olarak gören biri ile ne kadar iletişim kurabilirim onu da bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 6 Şubat 2018; 0:22:34 >




  • Çocukların ahlakı bozuluyor diye ise tüm bunlar, çocukların internete girişini yasaklayın olsun bitsin.
    Çocuklu ailelere özel internet filtre seçenekleri vardı, sansür sadece bu filtreyi seçen kişilere uygulansın.
    Tembel ebeveynler çocukları sussun diye çin malı tablet alıp youtube'u açıp veriyorsa bizim suçumuz ne?
    Evimizde çocuk yok bana neden sansür uygulansın ki? Hiçbir mantığı yok.
    Onların ahlakı bozulacak diye ülkedeki yetişkinlerin herşeyi kısıtlansın ve çocuklara göre mi yaşansınlar?
    Kısıtlama çocuklu ailelere getirilip de ülke geneli bundan hariç tutulursa ona varım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Çocukların ahlakı bozuluyor diye ise tüm bunlar, çocukların internete girişini yasaklayın olsun bitsin.
    Çocuklu ailelere özel internet filtre seçenekleri vardı, sansür sadece bu filtreyi seçen kişilere uygulansın.
    Tembel ebeveynler çocukları sussun diye çin malı tablet alıp youtube'u açıp veriyorsa bizim suçumuz ne?
    Evimizde çocuk yok bana neden sansür uygulansın ki? Hiçbir mantığı yok.
    Onların ahlakı bozulacak diye ülkedeki yetişkinlerin herşeyi kısıtlansın ve çocuklara göre mi yaşansınlar?
    Kısıtlama çocuklu ailelere getirilip de ülke geneli bundan hariç tutulursa ona varım.

    Normal profil-Aile profili diye bir şey yaptılar. Aile profilini kullanmasan da bi fark yok. TV'ye akıllı işaret koydular, başta çıkan uyarıların olduğu yerler zaten sansürlü. Ne anlamı kaldı o zaman? Bunların kafa bu kadar çalışıyor.




  • Yahu arkadaşım sizlere yazılacak onlarca satır onlarca paragraf var da siz anlar mısınız bilmem. Bu konuyu 2 farklı bakış açısından ele alacağım.
    Öpüşmeyi, seksi ayıp olarak görüp kadınların egoistleşmesini, erkeklerlerin abazalaşmasını tetikleyen sizlersiniz. Tutucu olmanızın sonuçlarını kadın cinayetlerine, tecavüzlerine, suç oranlarına baktığımızda görüyoruz. Hayatın ve sürekliliğin gerçeği olan seks için hem kabul edilmez olduğunu düşünüyorsunuz hem de çocuk yaparken bu meretten faydalanıyorsunuz. Tutarsızlığınız sizi hiç düşündürmüyor mu?
    Bakın hali hazırda zengin-fakir;köylü-şehirli ayrımı yapılan televizyon dizileri ortada, moda yarışması adı altında açılıp saçılmanın insanın gözüne sokulması ortada. Tepkinizi neden onlara göstermediniz de Netflix gibi internet üzerinden sunulan, sadece üye olanların erişebildiği özel bir platforma gösteriyorsunuz?

    Ha, ayrıca ekleyeyim bugün sizin sevmediğiniz özgürlük isteyen kesime -yani bizlere- uygulanan kısıtlamalara göz yumarsanız, bu kısıtlamaları koyan insanlar yarın bir gün sizlere de dokunurlar benden söylemesi.




  • Ulan çoluk çocuk geliyorsa yasa, büyüklerin suçu ne ? Böyle demokrasinin ben .... Resmen ifade özgürlüğü ve sansür uygulamasının temeli bu işte, beğenilmyen bir videoyu keyfi olarak sansürlemenin yolu açılıyor. Senaryoyu beğenmezlerse ceza, sigaraya alkole ceza, gönderme falan varsa ceza, ceza babam ceza. Sansürsüz diye netten dizi izlerdik ona da el atacaklar. Verdiğim her verginin her kuruşun hayrını göremeyin zehir zıkkım olsun e mi....

    Sigarayı buzlatırlar ama, instagramda, facebook da hergün milyonlarca elektronik sigara reklamı çıkar herkese özendirirler. Sanki o çok masum bir şey anasını satayım. Üstelik satışı yasak olan bir maddeye dokunan yok.

    Anca sansürleyin. Tek aladığınız şey yobazca milletin duygsunu, düşüncesini, davranışını sansürlemek.

    Hesabımı kapatarım diyenler olmuş. Vallahi ona bile gerek kalmaz kardeşim, hiç bir kuruluş gelip bizim saçma sapan sansürcü zihniyetten lisans almaz. Uydu değil, kablolu değil çünkü. İnternet platformu sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.R.A.C.L.E -- 6 Şubat 2018; 0:31:16 >




  • Twitch i es gecmesinler haa. Asil mevzu orda çünkü adamlar bağış adı altında 1 günde RTÜK başkanının maaşından cok para topluyor. RTÜK başkanına duyurulur. Bi orasi kaldi çünkü. Yakında bu insanlar nefes alıyor ondanda para alalım diyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflixe dokunmak saçmalık ama şu youtubeye el atmaları lazım cidden.

    Enes batur falan kapatılsa çok iyi olur.
  • Bu olayın Spotify ile ne ilgisi var?Spotify’da sadece müzik dinleniyor. Neyini denetleyecekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedigini soyleyemiceksin

    Kufur edemiceksin biplenecek

    Elestiremiceksin korkacaksin



    Ah eskiden ne guzel ozgur internet vardi diceksin



    Yeter ulan yeteeerrrrr bile diyemiceksin



    İcimize icimize aglicaz artik , icimize bagiracaz , sesimizi duyuramicaz.





    Yeter ulan artik yeter ulan yeter. Allah belami versin bi imkanim olsada gitsem yurt disina. Doktorlugum yurtdisinda gecmiyor. Muhendis olanlar basin gidin gencler. Valla gidin. Ciddi gidin. Kufur kiyamet sovemk istiyorum burdada banlaniriz diye sovemiyorum nasi bi yerde yasiyoruz biz ya cehennem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTubenin erişimini nasıl engelleyecek illaki bir yolu bulunur yine girilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika bir haber! Artık "buna da şükür" diyebilen bir Cersei Lannister, ayran içen vikingler görebilicez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vega

    Bu olayın Spotify ile ne ilgisi var?Spotify’da sadece müzik dinleniyor. Neyini denetleyecekler?

    Sansürsüz müzikler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her devlet internetle bağımsızlaşan dünyadan korkuyor olmalı. Elini oraya uzatıp ben burdayım demek istiyor devletler. Tabi ki bizim ülkemiz hiç geri kalır mı ? İnternetin çok daha yaşamımıza girdiği zaman, dünya nasıl olacak merak ediyorum. Devletlerden güçlü olan firmalar çok da uzak olmasa gerek. As, Üs ilişkisinin tersi bir dünya. Olur mu ? Olursa nasıl olur ? Düşünmesi bile çılgınca.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.