Şimdi Ara

Netflix ve türevlerinin altın çağı bitti: Dizi sayıları azalıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaliteli dizilerin artması lazım. Çer çöp dizi yapacaklarına az yapsınlar öz yapsınlar devam etsin adam gibi final yapsınlar bitirsinler. Ne sakız gibi uzasın ne de yarım kalıp iptal olsun. Ortalama 3-4 sezon ideal bir dizi için. Fazlası bayıyor.

  • Birbirinin kopyası dizi, karakter vs olunca normaldir. Bizim dizilerimiz birbirinin aynısı derken bunlar da bizimkilere döndü. Doğru düzgün parasını verip izlediğim yapım en son Dark idi. Bir de Black Mirror'ün " netflix satın alıp içine edene kadar " ki bölümlerini izleyip para vermeyi bıraktım. Popülerliği olan yapımların içine ederek ateşi yakmıştı zaten. Üstüne sjw ve her karakteri siyahi gay veya zorlama güçlü kadın diye yedirmeye çalışmaları ile tüy dikildi. Woke takılanlar hariç bunlara aylık para veren sayısı çok azdır.

  • Özellikle pandemiden sonda dizi-film bombardımanı yaptılar ama kaliteli yapım sayısı elin parmaklarını geçmez. Bir de üzerine siyasi kaygılar da eklenince (lgbt, blm gibi) zorlama yapımların kalitesi git gide düşmeye başladı. Buna dur demek de izleyicinin elinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi sayısında azalma olması gayet normal. Bunun tek nedeni izleyiciler de değil. İçerik servislerinin elinde artık daha fazla data var ve izleyicilerin hangi tür dizilerden hoşlandığı konusunda ciddi çıkarımlar da yapabiliyorlar. Bu nedenle çok fazla türden çok sayıda içerik eklemektense belirli türlerden belirli sayılarda içerikler üretiliyor.


    Ancak bu dizilerin kalitelerinin ciddi oranda artacağı anlamına da gelmiyor. Fakat eskisine göre daha iyi dizileri izleme olanağına kavuşacağımızı tahmin ediyorum.

  • WarSaw kullanıcısına yanıt

    acının tatlı tebessümü...  

  • Altın çağları bittiyse sıradaki yükselişe geçecek şey ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflix’in kendi yarattığı bir algı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli vaktinizi kaliteli içerikle ile kullanırsanız mutlu olursunuz

    Türk TV'lerinde izlenecek kaliteli içerik maalesef yok. ( TRT Belgesel hariç )

  • WarSaw kullanıcısına yanıt

    Avatar can yakıyor.   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır popülerleşen ve büyüyen yayın platformunun da en büyük korkusu bu.

  • bi ara istanbuldaki lokmacılar gibi oldu bunlar da  

  • Güzel olan şeyleri yarı da bırakıp saçma sapan gay ve bitmek bilmez siyahi elfleriniz yüzünden piyasa bu hale geldi demiyorlarda.

  • WarSaw kullanıcısına yanıt

    lgbt eş cinsellik,erkek düşmanlığı,çevre sorunları,yeni dünya düzeni,başka konu yok,aslında varda bu dizilere sermaye verenler buna göre yatırım yapıyor.yani medyanın tabiki propoganda gücü ve gizli görevi vardır.ama bu kadarda olmaz yani,her yayınlanan dizi ve filme bunları sokuşturmak saçmalıktan başka birşey değil.mesela the thing filminin dizisi neden gelmez,neden yapılmaz.


    birde yanılmıyorsam 2019 yılına göre yüzde 40 zararda gibi bir ifade kullanılmış,belirtilen yıllar 2019-2020 aralığı covid-19 yılıdır,yasaklar sebebi ile eve kapanınca ister istemez,platform üyelikleri ve içerik tüketiminde beklenmeyen bir artış olmuştur.bunun kriter olarak alınması doğru olmaz.



    saygılar...............................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 20 Aralık 2022; 16:13:8 >
  • Her streaming platformu (zaten 50 tane filan var, hepsine ayrı abonelik ücreti ödenecek) normal aboneliğin üstüne bir de Plus, Premium, Max vs. gibi adlarla ek bir kanal daha çıkarıp tüm popüler içeriği oraya aktararak abonelerinden bir daha para koparmaya çalışınca insanlar korsana geri döndü haliyle. Yayıncılar daha fazla para kazanayım derken kendi ayaklarına sıktılar. Şimdi bir de yayınlara reklam koymayı düşünüyorlar; ek ücretle reklamsız abonelik de satacaklar akıllarınca. Bu gidişle bunların alayı batar; müstehak zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Aralık 2022; 17:43:9 >
  • artan maliyetler , kaliteli yapımların külfeti ve dijital ortamlara harcanan sistem masraflarını gelirler karşılayamadığından haliylen . bence bu tip platformlara özellikle türk seyircisinin eğilimi normal bile . her allahın cezası prime time ı geçtim günlük sabah programlarından sonra abartısız 13 14 saat dizi reklam dizi reklam diye ve her kanal için geçerli, insanları ruh hastası ettiler . hiç bir kanal izleyesim yok benim diziyle de işim olmaz , boş vaktimi geçirmek , eğlenmek için kendimi zorla bu dizilere adapte etmek zorunda değilim . yemin ediyorum yıllardır ekonomik sıkıntı nedeniyle başka bk da yok tüm kanallarda . türk seyircisini enayi bellediler ardı ardına tutarsa tutar empoze diziler ve reklam reklam reklam . şu günlerimiz 90 larda görsek varya gider medya kanallarına patronundan çalışanına yapımcısına sağlam bir küfrü basar suratına tükürür hayret ederdik . gerçekten normal değil yaşadığımız çağ ve bu süreç . türk tarihinde bu kadar kalitesiz baldır bacak teşhirinden başka bk olmayan 5 para etmez ne tiyatro eğitim ne geçmişi ne deneyimi olmayan sadece estetik güzelliği kullanılan gençlerle dayatma dizi furyasının koptuğu bir bktan dönem daha yok .


    ya kardeş ne spor karşılaşmaları ne adam gibi kaliteli eğlence programları . ne eskisi gibi dev tiyatrocu sinemacı tecrübeli işin kompetanı oyuncularımızla ağız tadıyla izleyebileceğimiz diziler . hiç biri yok . türkiye gittikçe bk a gidiyor . ve bu şekilde devam etmeye inat ederler de radikal değişiklikler olmazsa ki her konuda diyorum sadece medya değil insanlar giderek ruh hastasına dönüşecek . zaten millet 3 kuruş için 3 kuruşluk şey için birbirini öldürmeye yer arıyor artık daha da kötüye fazlasına gitmesin , tahammül edemeyiz . allah feraha selamete çıkarsın .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 20 Aralık 2022; 18:48:10 >




  • Hızla açılan lokmacılar gibi oldu ortalık. Müşteri kapma yarışına döndü ama sadee tr de değil globalde de millet her boka para mı vereceğiz diye düşünüyordur muhakkak. Mesela netflix 'e Türk içerikler gelmeye başladı TV dekilerden zerre farkı yok. Yine aptal saptal aşk meşk hikayeleri.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    mantıklı

  • joven kullanıcısına yanıt

    EvET  

  • Dizi sayısı azalsın üye sayısı da bu hızda azalacak. Bu yıl netflix de izlediğim yapımlar bir elin parmağını geçmez .Yaşlılar izliyor diye iptal ettirmiyorum ona da yıl başından sonra reklamlı paket gelecek geçireceğim bitecek. Disney de güzel başladı dedik hemen içine etti 1 tane düzgün yapım göremedik 250 liraya yıllık almasam herhalde 2. ay iptal ettirirdim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.