Şimdi Ara

Netflix ve türevlerinin altın çağı bitti: Dizi sayıları azalıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel oldu çok da iyi oldu!...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Toplum enayi değil ısrarla milletin gözüne sokarlarsa saçama sapan işleri millet aboneliği iptal eder sende saçma işlerine para ayıramassın bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah batarlar. kalite falan kalmadı sektörde. netflix filmiyse bakmıyorum bile.

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    "etrafdan"

    Kardeş bu kadar zor değil. Yüksek sesle arka arkaya tekrarla. Etrafdan mı çıkıyor ağzından etraftan mı, sonra ona göre yaz.


    Gerçekten zor değil.

  • joven kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir paralı platform için yapılmış herhangi bir dizi Hannibal'dan daha kaliteli değil.

    NBC bu diziyi halka açık olarak yayınlamak üzere çektirdi. Ne oldu biliyor musun? Amerikalıların ortalama zeka seviyesi diziyi anlamaya yetmedi. Erken vakitte o güzelim dizi bitti.


    Kaliteli dizi olmak da yetmiyor.

  • bitti de tam bitti, lcdp ile zirve yapmıştı netflix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt

    Bu yorumun testislerini omuzladım, gezdirdim. kalite


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın çağı sadece Netflix yaşadı ve bitti.

    Diğerleri için ise hiç yaşanamadan bitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    bula bula onumu buldun. ingilizce klavye ile turkce yaziyorum senin ugrastigina bak. senin gibiler icin cok guzel bir soz vardir "ana fikri anlayamayanlar, tartisacak kapasiteden yoksun olanlar detaylarla ugrasir". butun gramer naziler aynidir, tartismada kendini gosterecek entellektuel kapasiteden yoksun olduklari icin gramer ile syntax (bak burdada ingilzce kelime kullandim, al sana hazir malzeme) ile ugrasarak kendini tatmin eder, kendini yukarda gormeye calisir.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    "Etrafdan" cinsinden bir hata yabancı klavyeden yazmakla açıklanamaz, tek açıklaması okumamışlıktır. Bu hata soru eklerini birleştirmek gibi "kaba" hataların yanında nispeten incedir, dolayısıyla küçüklükte kitap okumamış olmanın çok bariz bir belirtisidir.

    Bu ettiğin lafları çok yanlış bir adama ediyorsun. Sen önce entelektüel kelimesinin nasıl yazıldığını öğren sonra milletin entelektüel kapasitesi hakkında atıp tutmaya başla (evet, tek l ile yazılıyor). Bilmediğin kelimeleri kullanmaya çalışmazsna böyle şeyler başına gelmez.

    Yukarıda mesela "çalışmazsna" yazıyor. Onun öyle olmasının sebebi android klavyesi. Klavye kaynaklı hata öyle olur.

    Konunun ne gramerle ne de sentaksla alakası var. Konu imla. Ama sen o sentaks kelimesini (yani İngilizcesini) kendini daha bilgili göstermek için oraya koydun. Dille alakalı her şeye de gramer demenize alıştık zaten. Buradaki sıkıntı kelimenin manasını anlamamış olman. Bütün militan cühelada var ama bu; hepiniz cehl ile itham olunmaya alengirli kelime kullanarak karşılık veriyorsunuz, bunlar da genellikle bilmediğiniz kelimelerden oluyor. Zannediyorsunuz ki yeterince alengirli kelime kullanırsanız insanlar sizin bilgili olduğunuzu düşünür, hani bazı kısa boylu adamlar olur ayaklarına yüksek tabanlı ayakkabı giyerler, aynı onlar gibisiniz. Bunun sebebini de biliyorum ama hem konumuzun kapsamı dışında olduğundan hem de sana açıklamakta herhangi bir fayda görmediğimden oraya girmeyeceğim.

    Benim siz militan cühelaya ne olduğunuzu hatırlatmaktaki maksadım kendimi tatmin değil. Baktığın yerden senin gibi birinden üstün olduğumu hissetmenin bana keyif ve tatmin verdiğini düşünmen son derece normal ama ortada böyle bir durum yok. Ben bu yaptığımla bir amme hizmeti veriyorum zira sizin siyaset, bilim, sanat gibi konularda konuşma hakkınız yok ve insanların bu durumu sizlere hatırlatması gerekli. Anadilini bilmeyen bir adam bu konulard aahkam (mesela bak bu gene klavye kaynaklı hata ve ne olduğu tam olarak belli) kesmek hakkına sahip değildir, zaten ciddiye alınacak bir şey de söyleyemez. Ha Türkçe ana dilin değildir, anlarım, ama öyle olsa zaten bana saldırmaya çalışmak yerine bu durumu belirtirsin. Boyunuzu aşan konularda konuşmamayı rezil ola ola öğreneceksiniz.

    Bu arada herhangi bir sebeple Türkçen yetmiyorsa İngilizce de devam edebiliriz, benim için sıkıntı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Her yer dizi doldu zaten kanallar insanları çözmüş

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.