Şimdi Ara

Netflix ücretlerine zam: Henüz Türkiye'yi etkilemiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix ücretlerine zam: Henüz Türkiye'yi etkilemiyor!
    Netflix, bir yıldan biraz fazla bir süre içinde ikinci kez ABD’de abonelik ücretlerine zam yaptı. Şirket, üç planının da fiyatını artırdı. Peki, Netflix üyelik ücreti ne kadar oldu?

Ayrıca Bkz.Netflix ve Xbox Game Pass tek bir pakette toplanabilir

Netflix abonelik fiyatı ABD'de zamlandı!

Netflix'in Standart Reklamlı planı aylık 7,99 dolardan 8,99 dolara çıktı. Standart plan (reklamsız, aynı anda iki cihaza kadar izleme) aylık 17,99 dolardan 19,99 dolara yükseldi. Premium plan (reklamsız, aynı anda dört cihazda izleme, Ultra HD ve HDR) ise aylık 24,99 dolardan 26,99 dolara çıktı.

Netflix üyelik ücreti (Amerika) 💲
    Plan Yeni fiyat Eski fiyat
    Standart (Reklamlı) 8.99 dolar 7.99 dolar
    Standart 19.99 dolar 17.99 dolar
    Premium 26.99 dolar 24.99 dolar

Netflix, kaliteli içeriklere yatırım yapabilmek ve deneyimi iyileştirebilmek için fiyatların güncellendiğini söylüyor.

Yeni üyeler, 26 Mart Perşembe gününden itibaren yeni plan fiyatlarını görecek. Daha yüksek fiyatlar önümüzdeki haftalarda mevcut üyelere de uygulanacak. Netflix’e göre, mevcut üyeler yeni fiyatlar uygulanmadan bir ay önce e-posta ile bilgilendirilecek ve zamanlama, her üyenin faturalama tarihine bağlı olacak.

Netflix abonelik fiyatı Türkiye'de ne kadar?

Netflix, son olarak 2025'in ilk çeyreğinde ABD'de fiyatlarını artırmıştı. Netflix Türkiye ise 4 Haziran 2025’te yaklaşık %30 oranında zam yapmıştı. Şu anda Türkiye’de Netflix abonelik fiyatı Temel plan için 189.99 TL, Standart plan için 289.99 TL ve Premium plan için 379.99 TL.

Kaynak:https://variety.com/2026/tv/news/netflix-raising-prices-second-time-in-a-year-1236700999/

• Kullanilmaz , gider 7 euroya bluray film alirim her ay bana kalir

• Stremio varken bu abonelik sistemlerine para verilmez. Hem para veriyorsun hem de sıkıştırılmış, düşük bit rateli kötü görüntü izliyorsun tam rezillik.

• *Abonelik* kurumuna karşıyım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma sapan diziler ve filmler. Sürekli bir lgbt propagandası. İptal ettim bitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zaman önce iptal ettim gitti

• Yani bu paraya değecek içerik bence artık yok ki bu paraya düzgün bir dürüm yersin anca. O kadar içerik yok yani. Eskiden her ay izlenecek bir şeyler bulurdum. Son zamanlarda o kadar saçma salak içerikler geliyor ki izlenecek hiç bir şey yok. 5-6 puan üstü içerik bile yok artık. Bir birinin kopyası diziler ve filmler. TR içerikleri zaten izlemiyorum arada bir güzel bir film geliyor onu da zaten eğer iyiyse izlemiş oluyorum genelde (Bir milyon yıl sonra geldiği için dijitale neden ??? bari 3 ay sonra gelsin ya). Valla ben de biriktiriyorum içerikleri 1 ayda izleyip bitiyorum. Evet çok para değil ama o parayı bile boşa vermiş hissediyorum kendimi.

• jasonw kullanıcısına yanıt
    avantaji ne netflixe göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Josh Hawley, Netflix’in çocuklara yönelik içeriklerinde "transseksüel ideolojisini teşvik eden unsurlar" bulunduğunu savundu

→ Hawley, bu eleştirilerini Netflix’in Warner Bros. Discovery’yi satın alma sürecine ilişkin Senato oturumunda dile getirerek, Netflix eş Üst Yöneticisi Ted Sarandos’a doğrudan sorular yöneltti ⤵️

➖ Netflix'in çocuklara yönelik içeriklerinin çoğu neden transseksüel ideolojisini destekliyor?

➖ Çocuklara yönelik içeriklerinizin neredeyse yarısı reşit olmayan çocuklarla ilgili. Şimdi, ben gençlerden bahsetmiyorum

➖ Netflix'i açarsanız, üç küçük çocuğu olan bir ebeveyn olarak şunu söyleyebilirim ki, çocuk programlarının çok büyük bir kısmında bu ideoloji ve gündem var

➖ Bu Netflix'in savunuculuk pozisyonu mu? Bu sizin ideolojik taahhüdünüz mü? Neden bu kadar genel?

v.aa.com.tr
    ABD'li Senatör Hawley'den Netflix'e "çocuk içerikleri" eleştirisi
    https://v.aa.com.tr/3820435

• Cloudstream var. Netflix mi kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi zam daha gelirse internet faturası ile aynı olacak saçma sapan işler.. sanki bize düzgün yerli içerik veriyorsunuz da gidip alalım sizi. Yerli içerikleriniz ulusal kanaldakinin reklamsız ve biraz daha kısa hali, kalite aynı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.