|
Bende renk ayarlarıyla uğraşıyorum ama çözüm bulamadım. Daha önce android box kullanmadığım için diğer ürünlerle kıyas edemem fakat; 1- HDR monitörüme bağladığımda monitörde HDR'ı otomatik olarak aktif ediyor. Bu hoşuma gitmedi açıkçası. Ben HDR'ı çok nadir kullanan biriyim normalde. 2- 10 senelik eski LG TV'me taktığımda ise renkler karanlık görünüyor. Bu da çok hoşuma gitmedi. Bu sorunları çözmem için cihaza daha hakim bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. ROM paylaşılmış fakat cihaz brick falan olursa üzülürüm açıkçası o yüzden o topa girmek istemedim pek. Official bir ROM-güncelleme varsa kullanmak isterim ama. Onun dışında kullanıcı arkadaşlara bir tavsiye vermem gerekirse eğer, Kiwi Browser APK kurup bir de eklenti desteğinden faydalanarak uBlock Origin kurarsanız tarayıcıda video izlerken reklamlardan kurtulmuş olursunuz. Öneririm. 4K vb. yüksek boyutlu filmler için de benim gibi harici HDD'niz yok ise Plex Media Server programını kurup PC'deki videoları KM2'den rahatlıkla oynatabiliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzer042 -- 22 Haziran 2021; 0:13:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı