Bildirim
NETFLİX GAMES PS4TE YOK MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
işten yeni geldim, sırf dikkat çekmemek için katılım zorunluğu olduğu için akşam şirket etkinliğine gidicem, senin derdine bak hamzoş
_____________________________ -
Kes lan 21 gündür hastanede kalıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
sadece mobilde var diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ ; -
LAAAAAĞNNN BABAAAA Bİ KERE DE PS4TE VİCE CİTY OYNAYAMADİM YAA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
en sevdiğim gta dır kendisi, telefonuma indirdim ben de ordan oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 15 Aralık 2023; 22:39:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gta 5 ve vice City inanilmaz oyunlar
6nin fragmani bile izlemedim kadin karakter ana karakter olan oyundan bi cacik olmaz omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
ben gta 6 dan ümitliyim hocam lucia bence şaşırtıcak bizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ ; -
Ben gta 6da muhtemelen hikayeyi sevmem online devam ederim sonra o da sıkar bırakırım
Trevor reis gibi tommy vercetty gibi john marston yada arthur morgan gibi saglam bir karakter yoksa açık dünya oyunu sarmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı