Şimdi Ara

Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
10
Favori
22.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 hesap 2 farklı tv de kullanıyordum. Bir tanesinde hatayı verdi girmedi. Kodu nereye giriyorum? Kod dediğiniz hangi kod onu da anlayamadım?
  • TV'ler için bu sınırlama delinemiyor, Mobil cihazlar için geçerli değil. Saçmalık. tvmi doğrulayamıyorum.
  • Ya bunlar niye tek kişilik 4k hesap getirmiyorlar. Ben mecbur muyum 4 kişilik almaya
  • Şu zamana kadar tatildeyim deyip izledik..
    Aileye dahil cihaz onaylaması yapıp izledik.

    Bakalım ek ücret isteyip böyle devam ediliyor ise ek ücretin tutarı ne olacak o önemli.
  • International kullanıcısına yanıt
    Üyelik sahibinin mail adresine kod geliyor tatildeyim derseniz.
    Ama o hakkınız bitti ise aileye dahil cihaz prosedürü diye bir şey geliyor yine üyelik sahibinin mailine oradan onay yaparsanız devam.
  • egoist84 E kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyor musunuz kullanmaya bir sorun çıktı mı? Bende kuzenimle yeni paylaştım da ekstra bir ücret alıyorlar mı? veya ne zamana kadar böyle sürebiliyor kod gelmişti verdim 14 gün boyunca izleyebilirsiniz diye yazı çıkmış kuzene nedir ne değildir?
  • engineerofshit kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir bilginiz var mı? farklı şehirde yaşayan kuzenim ile paylaştım kod geldi ona yazdım giriş yaptı ama 14 gün boyunca izlemeye devam edebilirsiniz diye bilgi ekranı çıkmış. Netten araştırdığım kadarıyla da kimse net bilgi vermemiş bu konuda. Sizin bilginiz var mı? ekstra ücret alıyorlar mı veya hesabı banlıyorlar mı süreç nasıl işliyor?
  • system32exec kullanıcısına yanıt
    Ben iptal ettim. En son bıraktığımda tv'de sadece bir kişi kullanabiliyordu. Diğer kişiler tablet veya pc kullanırsa sorun olmuyordu. Ama bir kişi daha tv'de oturum açarsa hesap sahibine kod geliyordu. Bir kaç kere kodla giriş yaptıktan sonra artık ona da izin vermiyordu. Bende iptal ettirdim.
  • egoist84 E kullanıcısına yanıt
    Evimiz de 1 TV'de oturum açılı bir de benim telefon da. Benim kuzenim de farklı şehirde ve o da telefondan izliyor. 2 Telefon ve 1 TV sıkıntı çıkarır mı? bir de bu ekstra ücret ödersiniz diyorlar şifre paylaştığınız için doğru mu?
  • system32exec kullanıcısına yanıt
    Sonradan değiştiyse bilmiyorum ama ben iptal ettiğimde 1 tv ve 3 tane bilgisayar veya telefon kullanabiliyordu. Sonradan o da yasaklandıysa bilemem. Her için ekstra ücret istiyorlar ama ne kadar bilmiyorum.
  • mobil cihazlara dokunmamışlardı artık onda da kod isteme başladı. tablet ve telefonlara kod çıkıyor artık 14 gün süreli kullanım için. TV olayı zaten iyice delirtiyor. Aynı ip olsa bile saçma salak şekilde habire oturum açıp duruyoruz evdeki tvlerde ya da cihazlarda.


    bıtırdılar artık


    Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi!
  • İptal ettim geçtim, 176 TL ye boş bir içerik alıyorum. Sırf para veriyoruz diye film madenciliği yapar hale geldik. Olmazsa internetten açar izlerim ya da indiririm. Amazon’a 39 TL veriyorum en azından kalitesiz filmler orada da var ve satış uygulamasında kargo bedava, prime üyelerine özel indirimler vs bir çok artısı var.


    BYE BYE NETFLIX




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 9 Nisan 2024; 7:39:0 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.