Şimdi Ara

Netflix CEO'su oyun akış hizmeti pazarına girmeyeceklerini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix CEO'su Reed Hastings, DealBook 2019 etkinliğinde yaptığı konuşmada, şirketin oyun akış hizmeti sunacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Netflix'in oyun akış pazarına girme planları olmadığını söyleyen Hastings, TV şovları ve filmlere odaklanacaklarını açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Birinci nesil Pixel akıllı telefonlar, Aralık ayında son güncellemesini alacak



    Bu konuda çok iyi değiliz



    "Hayır. Gerçekten inanılmaz diziler ve filmler çekmeye ve daha önce yapılmamış projelere odaklandık. Fortnite dahil olmak üzere insanların kendilerini eğlendirmek için yaptıkları çok şey var. Fortnite ile HBO ile ettiğimizden daha fazla rekabet ediyoruz. Fortnite ile daha iyi bir şey yaparak (bir akış servisi) rekabet etmek istemiyoruz, çünkü bu konuda çok iyi değiliz.





    Şimdiye kadar gördüğünüz en şaşırtıcı TV şovlarını yaparak rekabet edeceğiz. Gün sonunda Fortnite bitecek ve insanlar bizim şovlarımızı izlemeye gelecekler." şeklinde konuşan Reed Hastings, böylece Netflix'in Google Stadia ve Microsoft Project xCloud'a rakip olmayacağını resmi ağızdan duyurmuş oldu.








  • Fortnite çöpü ne alaka ap ayrı kulvarlar zaten hani google stadia desen anlarım da

  • HBO'nun belirli bir çizgisi var. O çizgiden sapmıyor. Amaçları Netflix ile veya Disney ile rekabet etmek değil. En iyi dizileri ortaya koyuyorlar, yerlerine oturuyorlar. Netflix çöp yapımlarıyla belki daha fazla kar elde edebilir. Fakat yıllar geçmesine rağmen hala tek tek seyretmediğim HBO dizilerini arıyorum. İşte bunun adı kalite'dir.
  • Oyun akış servisi açmak ve rekabet yapmak kolay değildir.Netflix bildiği güçlü olduğu konuda yoluna devam edicem demiş .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "tv şovu"nun türkçesi dizi kardeş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.