Bildirim
Netbook uma hangi sistemi kurmalıyım??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gereksiz gördüğün şeyleri kaldır
virüs taraması yap
advanced system care programı kullan
disk birleşitme yap
hızlanması gerekir -
Bence " XP " Kur . Bu arada netbook özelliklerini sölermisin ? . -
Xp veya ubuntu netbook kur -
bence win95 kur ama driver sorunu olmazsa kur. uçarsın valla
nero 7 sürümü bence 9 ve 10 sürümünden çok daha iyi ve light. sistemini kasan bu olmasa gerek. sistemin yavaşlığı ve garipliği, ya ekran kartı sürücüsünden ya ses kartının driver' indan ya da bu netframeworkler var bunlardan yapıyor olabilir. geçen baktım netframework 2'e ekle kaldırdan boyutu 1 küsür gbyte felandı.neden diye sormayın ben de bilmiyorum. alayını sildim tekrar kurdum. bu tarz gariplikler oluyor olabilir pc'de.
afiyet olsun.
-
İşletim sistemi : windows 7 starter 32 bit
sistem modeli : toshiba NB520
işlemci : intel atom cpu N570 1.66 ghz (4CPUs) , 1.7 Ghz
Ram : 1 GB
ekran :256 mb
disk :250 (c ve d olmak üzere yarı yarıya)
Arkadaşlar ekle kaldırın paintini aldım bi bakarmısınız. Toshibanın bir sürü programı var ama hangisi ne işe yarıyo bilemedigim için sorun olmasın diye silmedim .Aralarında pc yi yavaslatcak gereksiz olan varmı ?
Bios tan pc nin hızlanması için yapılcak birşey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunrunners -- 19 Ocak 2012; 15:28:33 > -
xp kur keyfine bak hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: gunrunners
İşletim sistemi : windows 7 starter 32 bit
sistem modeli : toshiba NB520
işlemci : intel atom cpu N570 1.66 ghz (4CPUs) , 1.7 Ghz
Ram : 1 GB
ekran :256 mb
disk :250 (c ve d olmak üzere yarı yarıya)
Arkadaşlar ekle kaldırın paintini aldım bi bakarmısınız. Toshibanın bir sürü programı var ama hangisi ne işe yarıyo bilemedigim için sorun olmasın diye silmedim .Aralarında pc yi yavaslatcak gereksiz olan varmı ?
Bios tan pc nin hızlanması için yapılcak birşey var mı?
detaylı gösterseydin keşke. yani kurulum boyutları nedir görünmüyor. bir de genel olarak zaten birşey kurulu değil, temiz bir sisteme benziyor.ayrıca dikkati çekenler de dediğim gibi netframeler oluyor ilk etapta. onları sen mi yükledin sistem otomatik olarak mı yükledi acaba?
-
Xp Home Edition Service Pack 3 -
kardeşim sistem bu şekilde kurulu geldi nero, office 2010 ve mcafee antivirüs vardı onlari sildim nod32 kurdum sadece sisteme baska bir şey kurmadım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- microsoft visual c++ nedir
- windows tuşu çalışmıyor
- sanal bellek ayarlama
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- ekran kartı resetleme
- telefon ısınması neden olur
- bin dosyası açma
- ping düşürme
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X