Şimdi Ara

netbook format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler

Elimde lenovo s10-3 netbook var çok fazla yavaş formatla sorunun düzeleceğini düşündüm ve windows 7 kurulum dosyalarını telefon hafıza kartına attım bilgisayara taktım işte sonra bilgisayarıma girip çalıştırdım felan ama şu anda yüklüyor windowsu ama hiç diskleri sıfırlama gibi bir seçenek çıkmadı yani direk diski seçip yükledim bu nasıl olabilir

birde işletim sistemi olarak windows 7 ult. 32 bit seçtim sizce uygunmudur

Kırmızı Şeytanlar Manchester United Kingdom
  • ben aynı netbook kullanıyorum şuan ondan yazıyorum benim recovery kısmım bozuldu bende flashdiske windows 7 yükleyip format attım ve xp yi denedim xp gerçekten çok performans veriyor

Orijinalden alıntı: mete1989

ben aynı netbook kullanıyorum şuan ondan yazıyorum benim recovery kısmım bozuldu bende flashdiske windows 7 yükleyip format attım ve xp yi denedim xp gerçekten çok performans veriyor

windows 7 32 bit yükledim

hocam bu bilgisayar dotayı felan açıyormu birde bilgisayarda antivirüs yazılımı felan olarak ne kullanıyorsunuz

Ayrıca recovery kısmınızı lenovo'nun kendi sitesine girip driver bölümünden düzeltebilirsiniz

• program ve oyun hiç denemedim antivirüs olarak antivir,bir ara norton kurmuştum,avg denedim şuan antivir kullanıyorum ama ramini yükdseltçem bir ara hdd 250gb çıkartıp 500gb takmıştım tekrar 250gb taktım ram değişimi yaptınız mı hiç?

program ve oyun hiç denemedim antivirüs olarak antivir,bir ara norton kurmuştum,avg denedim şuan antivir kullanıyorum ama ramini yükdseltçem bir ara hdd 250gb çıkartıp 500gb takmıştım tekrar 250gb taktım ram değişimi yaptınız mı hiç?

laptoplarda ram değişimini pek tavsiye etmem onun yerine alın bi 4gb lık flash bellek onu geçici ram olarak kullanın

Recovery kısmını vereceğim linkteki dosyayı indirip düzeltebilirsiniz 250 mb'cık
    Bu Windows 7 32 Bit için sizin işletim sistemi farklı ise üstten değiştirin

http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/Drivers_Show_2386.html

• Hafıza Kartından Atılabiliyor muydu Yaw ? Emin misin ? iso Dosyasını Flash a Atıp Resetleme Yapıp Normal Bi Format Atmayı Denesene Çok Hızlı ve Sağlıklı Olur
    Asus Format
    12 yıl önce açıldı
    samsung laptopta format sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

quote:

program ve oyun hiç denemedim antivirüs olarak antivir,bir ara norton kurmuştum,avg denedim şuan antivir kullanıyorum ama ramini yükdseltçem bir ara hdd 250gb çıkartıp 500gb takmıştım tekrar 250gb taktım ram değişimi yaptınız mı hiç?

laptoplarda ram değişimini pek tavsiye etmem onun yerine alın bi 4gb lık flash bellek onu geçici ram olarak kullanın

Recovery kısmını vereceğim linkteki dosyayı indirip düzeltebilirsiniz 250 mb'cık
    Bu Windows 7 32 Bit için sizin işletim sistemi farklı ise üstten değiştirin

http://consumersupport.lenovo.com/tr/tr/DriversDownLoads/Drivers_Show_2386.html

geçici ram nasıl oluyor???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.