Şimdi Ara

Netbook'da Win 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce masaüstümü xp den win7 ye geçirdim. XP den hızlı ve kullanışlı oldu.
    Şimdide asus 1000h 1,6ghz 1gb ram , 160gb hdd netbookumu geçirdim...
    İnanırmısınız ? O bile xp den hızlı oldu =)
    Ayrıca klasör paylaşımı ve uzak masaüstü için radmin ve teamviewere gerek kalmadı

• uzakmasaustu zaten xp dede gayet guzel calisiyo, yani teamviewer ve radmin ne zaten gerek yok. Eger vista ve win 7 sistemlere rdp yapacaksan microsoftun sitesinden rdp 7.0 surumunu indirmen yeterli.

Daha guncel bi isletim sistemi her zaman daha iyidir tabi ama xp nin ram kullanimi konusundaki cimriligini ne vista ne de win 7 de gordum.
  • Masaüstüm win7 netbook xp olduğu için ağda göremiyordum uzak masaüstüde yapamıyordum. Netbook'u win7 yapınca sorun ortadan kalktı.

Ram kullanımı olayına takmıyorum hıza bakıyorum özellikle kullandığım programlar açılış ve kapanışta. Takılacak mevzu görev yöneticisinden performansa bakınca görülen ram miktarıysa önceden linux kullandığım için ramların tamamının dolu olmasına alışığım =) 1gb ram var 400-450mb kullanıyor netbookda. Masaüstümde bi tomar program var 2gb ram var 500mb kullanıyor bence çok değil.

Şuda bir gerçek radmin'in verdiği rahatlığı windows uzak masaüstü vermiyor. Gerek çözünürlük gerek başka şeyler ama neyse artık farklı bir programa ihtiyacım kalmadı ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.