Şimdi Ara

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
24
Favori
35.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olmadı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifos

Fotoğrafınızı 4'lü olarak 10x15 kağıda yerleştirip baskı siparişinizi 10x15 olarak verseydiniz, site fiyatı 0,20 olarak hesaplayacaktı. Fakat siz fotoğrafınızı vesikalık fotoğraf kısmından verdiğiniz için fiyatı 1,90 tl olmuştur.
    Vesikalık fotoğraf kısmı, fotoğrafını 4'lü olarak 10x15 kağıda dizmeyip direk yollayanların kullanabileceği bir kısımdır. Buradan yollanan fotoğraflara vesikalık fotoğraf gibi rutuş, fon değiştirme vb. işlemler yapıldığı için fiyatı 1,90 tl'dir.
    siparişinizi 10x15 baskı kısmından vermiş olsaydınız hiçbir sıkıntı olmayacaktı.

zaten mesajımda belirttiğim gibi fotoğraflarımı kendim hazırlayıp fotoğraf baskısı sayfasından yapmıştım(diye hatırlıyorum). hatta sistem vesikalık olduğunu nasıl algıladı diye de şaşırmıştım. Şimdi kontrol ettiğimde ise olay söylediğiniz gibi gelişiyor. cevabınız beni tatmin etti. teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

netbaski.com fotoğraf baskı sitesi

Bu tarz bir silindir kutu içerisinde geliyor. (Tıklabastır sitesinden)

rulo haline getirilmiş büyük boy foto içerisine konulmuştu.

Hiç hasarsız elime ulaştı.

Fotvi de ise kırpma işlemleri benimde başıma geldi tam ayarlanmış fotolarımda alt veya üstte beyaz boşluklar olmuştu.

Bu konuları fotvi.com diye bir başlıkta da anlatmıştık

bu fotoğrafları çerçevelettirdiniz mi? ne kadar tutuyor (50*70) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetmişdokuz -- 26 Aralık 2011; 22:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yetmişdokuz

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlisafa

Bu tarz bir silindir kutu içerisinde geliyor. (Tıklabastır sitesinden)

rulo haline getirilmiş büyük boy foto içerisine konulmuştu.

Hiç hasarsız elime ulaştı.

Fotvi de ise kırpma işlemleri benimde başıma geldi tam ayarlanmış fotolarımda alt veya üstte beyaz boşluklar olmuştu.

Bu konuları fotvi.com diye bir başlıkta da anlatmıştık

bu fotoğrafları çerçevelettirdiniz mi? ne kadar tutuyor (50*70) ?

tabii ki çerçevelettim

sık sık çerçeve işlemi yaptığımdan çerçeveci ile de dost olduk :)

50 70 çerçeve benim seçtiğim kalın çerçeve ile 35 TL tutuyor
    50 60 ise 30 TL gibi bir rakam.

herhalde 4-5 cm şekilli kalın bir çerçeve.

ama 2-3 cm çerçevelerde var genelde fotoğrafçıların kullandığı, onlarda 20 civarı.

Tabii fiyatlar sizin çerçevecinizde değişir ama yaklaşık aynı olur herhalde.

Yani anlayacağınız. yaklaşık 55-60 TL gibi bir rakama 50 70 çerçeveyle 60 80 gibi bir boyutta tablonun maliyeti.

Bence harika. Hiçbiryerde böyle bir fiyat özellikle fotoğraf kağıdına böyle bir fiyat bulamazsınız

• geçen sene nişan fotoğraflarımı teknosa'nın kampanyasından faydalanmıştım,1000 e yakın fotoğraf bastırtmıştım,mat baskı 10x15 100 tl ödedim çıktım .Süper kaliteli baskı vardı.Daha sonra saturn'den 3-4 fotograf cıkartmıstım ayak üstü kalıtesı nedır dıye,bu kadar iğrenc baskısı olan(sanırım ekonomık ayarları yapılmıstı) bı fotograf daha gormedım.Keske teknosa kampanya yapsada herkes faydalansa.
  • quote:

www.netbaski.com

Fotoğraf baskısını ve fotoğraflı hediyelik ürünleri en uygun fiyatlarla sitemizde bulabilirsiniz arkadaşlar.
    ayrıca 25 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti yok

200 adet fotoğraf bastırmayı düşünüyorum. nişanıma ait pozlar bunlar.

bu şekilde yüksek adetli olan çekimler için bir sıcak fırsatınız olabilir mi?

çünkü eşe dosta gösterdikten sonra bir de herkese istedikleri pozlardan da çoğaltmam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Benim endişem özensiz kargo..Umarım bu hatayı yapmazlar.Çünkü yaptıkları emeğin bir mantığı kalmıyor.Umarım işine saygılı bir firmadır bakalım deneyelim.

benimde tek düşüncem o aslında çünkü resimli kupa şiparişi verdim umarım tek parça olarak elime ulaşır tüm detayları buradan yazacağım sipariş verdiğim tarih 25.12.2011 PAZAR

Evet arkadaşlar 27.12.2011 yani bügün kargom elime ulaştı ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim bu sitede en çok merak ettiğim konu kargolar nasıl elime ulaşacak diye düşünüyordum birde resimli kupa siparişi vermiştim ayrıca büyük sayılacak ölçülerde bir kaç deneme resim yolladım elime ulaştığında hiç bir resim ve üründe bir deformasyon kırılma ezilme görmedim çok iyi özenerek paketlemişler resim kalitesine gelirsek benim bu konuda bir şikayetim yok gerçekten semtimde ki stüdyolardan bir fark göremedim yani ne diye artık fazla para ödeyelim ki hem de ücretsiz kargo dan yararlandım. ayrıca bana gönderilen kargonun resmini çektim. bundan sonra bu site benim favorilerim de herkese tavsiye ederim.

• Ben de 270 civarı bir fotograf baskısı siparişi verdim. Adresime ulaşacagı anı bekliyorum :)
  • takip
  • Aynı gün sipariş vermişiz..Demek siz kayseriye yakınsınız gelmiş kargonuz. Memnun kalmanıza sevindim umarım bizler de memnun kalırız.
  • Çok teşekkür ederiz
  • Pazartesi gecesi verdiğim sipariş halan kargoya verilmemiş gözüküyor . ??

"Bastırmak istediğiniz fotoğraflarınızı seçip yükleyin, sipariş özelliklerini, ebatlarını belirleyin, saat 15.00'a kadar verdiğiniz siparişlerinizi aynı gün kargoya verelim (pazar hariç)."

Bu ibareye pek uymuyosunuz sanırsam?
  • bugün tekrar bir adet kupa ve kalp şeklinde saat siparişi verdim. ayrıca arayıp cuma gününe kadar bana ulaşması için bilgi verdim elimizden geleni yapacağız dendi. merakla eşe dosta aldığım yılbaşı hediyeleri için beklemekteyim.
  • quote:

Pazartesi gecesi verdiğim sipariş halan kargoya verilmemiş gözüküyor . ??

sipariş numaranız nedir?
  • quote:

quote:

Pazartesi gecesi verdiğim sipariş halan kargoya verilmemiş gözüküyor . ??

sipariş numaranız nedir?

Gerek kalmadı kargoya verildi gözüküyor şimdi.
  • Resimler elimize ulasti.. kalite mukemmel takdire sayan.Paketleme guzel ozenli.Ozelden msj ma geri donup ilgilendikleri icin tesekkurler.Kesinlikle artik resimlerim netbaski dan cikar. Adi gibi nepnet resimler.Kaliteyi umarim bozmazlar.Her sey icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Resimler elimize ulasti.. kalite mukemmel takdire sayan.Paketleme guzel ozenli.Ozelden msj ma geri donup ilgilendikleri icin tesekkurler.Kesinlikle artik resimlerim netbaski dan cikar. Adi gibi nepnet resimler.Kaliteyi umarim bozmazlar.Her sey icin tesekkurler.

Elinize ulaşan paket in görüntüsünü atabilirseniz bundan sonra alışveriş yapacaklar için de bir kıstas olur :)
  • bende pazar günü sipariş verdim salı günü kargom bana ulaştı denemek için değişik değişik ürünlerden baskı talep ettim hepsinden çok memnun kaldım.sadece kargoyla ilgili bir problem yaşadım saat almıştım sanırım üstüne ağır bişey koymuşlar kutu baya hasarlıydı zaten saatinde arkası kırılmıştı netbaskıyla bu konuyu konuştum sorunu hemen hallettiler baskı kalitesinin yanında müşteri hizmetleride benden geçerli not aldı baskı yaptırmayı düşünenlere öneririm.
  • quote:

bende pazar günü sipariş verdim salı günü kargom bana ulaştı denemek için değişik değişik ürünlerden baskı talep ettim hepsinden çok memnun kaldım.sadece kargoyla ilgili bir problem yaşadım saat almıştım sanırım üstüne ağır bişey koymuşlar kutu baya hasarlıydı zaten saatinde arkası kırılmıştı netbaskıyla bu konuyu konuştum sorunu hemen hallettiler baskı kalitesinin yanında müşteri hizmetleride benden geçerli not aldı baskı yaptırmayı düşünenlere öneririm.

teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için
    saatiniz yeniden yapılıp kargoya verildi
    iyi yıllar
  • quote:

Resimler elimize ulasti.. kalite mukemmel takdire sayan.Paketleme guzel ozenli.Ozelden msj ma geri donup ilgilendikleri icin tesekkurler.Kesinlikle artik resimlerim netbaski dan cikar. Adi gibi nepnet resimler.Kaliteyi umarim bozmazlar.Her sey icin tesekkurler.

biz teşekkür ederiz.
    kalite konusunda inanın hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.