Şimdi Ara

Netaş Klasik Çevirmeli Sabit Telefonlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonların hepsi satılmıştır ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede28 -- 23 Eylül 2011; 10:15:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mesajım bulunsun
  • ürünler çok güzelmiş ya. Resmen özendim. Bizim de memlekette evde var. Gidince onu buraya getirmeyi düşünüyorum. :)
  • Bizdede kapalı yeşili ( asker yeşilide derler ) vardı.90'ların sonlarında yerini basmalı tuşlu telefona sonrada türk telekomun verdiği Siemens dect kablosuz telefona bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Bizdede kapalı yeşili ( asker yeşilide derler ) vardı.90'ların sonlarında yerini basmalı tuşlu telefona sonrada türk telekomun verdiği Siemens dect kablosuz telefona bıraktı.

Bahsettiğin renkte ( haki yeşili ) telefon kolleksiyonumda vardı yaklaşık iki hafta önce sattım, zaten bu telefonlarda en çok rağbet gören kırmızı ve yeşil renkli yada koyu renkli olanlar onlarında temizini bulmak baya zor oluyor sattığım yeşil telefonu Ankara'dan getirtmiştim üzerinde parmak izi bile yoktu çaldığında apartman inliyordu

• çok imrendim hakkaten

şaka bi yana Hayırlı Satışlar bence anatolia osmanlı cafe gibi yerlerde bulunması gereken bir aksesuar
  • güzel cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahmetli anneannemi hatırladım. Aynı telefondan vardı onda da. Nur içinde yatsın.
  • bu telefonun tuşlu olanı var sanırım tuşlu modeli Türkiye'de üretilmedi şimdi onu arıyorum ama çevirmeli modeli gibi sağlam bir model olmadığı söyleniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.