Şimdi Ara

Netac P500 128GB Micro SD Hafıza Kartı - 38,19 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Netac P500 128GB Micro SD Hafıza Kartı - 38,19 $ Netac P500 128GB Micro SD Hafıza Kartı - 38,19 $

Memory Card Type: Micro SD/TF

Memory Capacity: 128GB

Class Rating: Class 10

Okuma Hızı : 80MB/S
    Yazma Hızı : 30MB/S

Link : Gearbest Netac P500 128GB

İhtiyacı olan alabilir Türkiyede bu özelliklere sahip bir memory card yüksek fiyatlara satılıyor ihitiyacı olan değerlendirebilir.
     Netac P500 128GB Micro SD Hafıza Kartı - 38,19 $ Netac P500 128GB Micro SD Hafıza Kartı - 38,19 $

• dostum yine gearbestten başka bir kart benim alıp kullandığım ve aynı özelliklere sahip x firmasının çıkardığı karta 400 500 gibi faiş bir fiyat biçilen kartı göstereyim
    hemde yazma ve okuma hızzı 90 olan bir kart

OV 32GB Micro SDHC Pro Memory Card - 32GB GOLDEN

hem daha uygun fiyata hemde okuma yazma oranı daha iyi kaçırmayınn bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boş mezar avcısı -- 14 Mart 2016; 19:13:33 >

• Ürün dün geldi .
    2 test yazılımını da kurup denedim basit bir incelme yaptım. Videonun sonundaki değerlendirme kısmı teknik bir sorundan dolayı yarıda kesilmiş yeni video render ettim en yakın zamanda upload edeceğim . Test yazılımı ve sonuçları için videoya göz atabilirsiniz.

• Microsd için amazon u takip etmenizi öneririm.Sık sık fiyat iniyor. 5 usd kargo ekleniyor.

http://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Standard-Packaging-SDSQUNC-128G-GN6MA/dp/B010Q57S62?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
    Bu mesaja eklenen görseller:

• symsiyah kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler. telefona düşünüyorum.
  • Netac fyat olarak iyi. Performansı da kötü değil.. Ov çok iyi ama 128 Gb ı göremedim sitede.
  • OV mi Netac mı şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

OV mi Netac mı şimdi

Netac P500 64 Gb versiyonunu bir buçuk aydır kullanıyorum . Eğer Android 6'lı bi cihazınız varsa ona dahili hafıza olarak kullanırım hayali kurmamak gerekiyor deneyimlerim sonucunda evet hızlı bir kart ama dahili depolama olarak yeterli hızlarda değil . Video'da deneyimlerimi aktardım .

Fiyatına göre kesinlikle F/P kartı ama en hızlısı değil OV GOLDEN kartı hiç denemedim onun hakkında yorum yapamayacağım 64 Gb olanın fiyatı şuan için bana pahalı geldi . İleride uygun bi fiyata yakalayabilirsem alıp incelemek isterim .

• nomox1 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman OV alacağım gibi hız önemli çunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alırsanız alın sd kartı taktığınız cihazın çalıştırabileceği hızlar kadar max hız alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.