Şimdi Ara

Neta 6400 HD (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
354.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Araştırmalarım sonucu Benim kıriterlerime en uygun cihaz neta 6400 hd olduğuna karar vererek sipariş verdim
    Şansa indirimede girmişti kargo bedeliyle beraber 164 tl ödedim
    neta 6400 hd gelince sky star hd 2 ile bol ss li kıyaslamalar yapacağım çünki sky star hd 2 nin sd performansı beni büyüledi sd leri o şekilde görünce trt hd atv hd lere baktım hd kanala ne gerek varki dedim ama hd yayınlar tabiki daha güzel ama sd performansı iyi olursa güzel bi filim sd kanalda çıkınca insanın gözü hd yi aramaz
    Tek istedigim sd performansının iyi olması bisli yayınlarda sorun çıkarmaması stabil sorunsuz bir cihaz olması bakalım neta beni memnun edebilecekmi ?

Kendi yorumumdan alıntı yapıyorum. Aradan yaklaşık 4 ay geçmiş cihaz bir defa donmadı birdefa sorun vermedi . Trt hd nin ntv sporun maçlarını hep izledim laliga maçlarını sd izlemek gerçekten çok çok
    zevkli oluyor.
    Benim usb girişiyle işim yok . Şifreli kanallarla işim yok bana Trt hd- ntv spor idman tv yeter bide sd ve hd yayınları iyi göstersin diyorsanız bu cihazı tavsiye ederim açılışı ve kanal degiştirme hızıda çok iyi olduğu için istediginiz kadar zap yapabilirsiniz hiç sıkmaz.
    Tek sıkıntı inp maçlarını hiç izleyesim gelmiyor idman tv 1 mbps de yayın yapıyor. görüntü ntv spora göre çok kötü oluyor . Ntv sporun bit ratesi 8 mbps yani 8 kat daha iyi. Keşke idman tv ninde bitratesi yüksek olaydı ozamn 10 numara olurdu tabi bunun cihazla bi alakası yok yayıncı kuruluşla alakalı... Şimdi TRT HD de euro 2012 franca -ingiltere maçı var onu izlemeye gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 11 Haziran 2012; 19:00:48 >

• Birde şunun kasası güzel ve küçük olsaydı tadından yenmezdi.
  • evet arkadaşım bende yaşadım fransa maçını izleyemedim bu yuzden.internetten trt 1in frekansını girdim duzeldi.bu cihaz otomatik guncelleme yapmıyor sanırsam.
  • Arkadaşlar dün neta6400 hd ile 46hx850'de maçı izledim çok iyidi gerçekten, çok da hızlı kurdum otomatik arama yapınca bütün kanallar da geldi, yalnızca trt1hd 1900lerde geldi yeni frekansı o başa taşıdım.

Gerçekten tam performans canavarıymış bu cihaz tavsiye edenlere çok teşekkür ederim, hem SD hem HD yayın kalitesini çok beğendim, arkadaşımda 40inchte digiturk var kesinlikle netanin goruntusu digiturkten daha iyi..

Biss ile ilgili olarak sifreli kanaldayken önce 0 sonra sat tuşlarına basınca geliyor hemen ve o kanal için değişiklik yapmak isterseniz BISS menusunden, butun bisslerle ilgili değişiklik için de altında softcam editor mu oraya girip yapabiliyorsunuz.. Burda sanırım butun sifreli kanallar icin BISSler cikiyor yanda yazan frekanstan anlayabilirsiniz hangi kanal icin hangi biss oldugunu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu uydu alıcısını eskişehirde çarşıdaki her yere sordum hiç bir yerde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

bu uydu alıcısını eskişehirde çarşıdaki her yere sordum hiç bir yerde yok

Ben buradan aldim istanbul ici oldugu icin 1 günde gönderdiler..

http://www.hepsidijital.com/NETA-HD-6400-FULL-HD-Uydu-Alicisi_280068.html#0
  • merhabalar arkadaşlar neta 6400 hd kaç GB disk destekliyor? ayrıca kanal listesini usb ile güncellemek istedim yapmadı siz kanal listesini usb ile nasıl güncelleyebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Ben de oradan aldım. 24 saat sürmedi kargonun gelmesi. Kanallar hazır yüklüydü. HD'ler ilk sıradaydı. Tavsiye ederim.
    Kanal geçişleri çok hızlıydı. Renkler vs. çok ityiydi. Cihazı çok beğendim. LigTV, Dsmart ile işi olmayanlar için şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada TRTHD var. TRT1HD yok değil mi? Yani sadece TRTHD var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Ben de oradan aldım. 24 saat sürmedi kargonun gelmesi. Kanallar hazır yüklüydü. HD'ler ilk sıradaydı. Tavsiye ederim.
    Kanal geçişleri çok hızlıydı. Renkler vs. çok ityiydi. Cihazı çok beğendim. LigTV, Dsmart ile işi olmayanlar için şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada TRTHD var. TRT1HD yok değil mi? Yani sadece TRTHD var.

Bendede ilk geldiginde tek TRTHD vardı.Sonradan TRT1HD çıktı.Bende Frekans ile ekledim.

Frekans : 11041 V 8400 fec :3/4

• @mcake±
    TRT 1 HD de var. Yeni geldiği için cihaza eklenmemiş olabilir.

11.041 V 8400 3/4

Yukarıdaki transponderı listenize ekleyin.
  • Çok teşekkür ederim. Haberim olmuş oldu. Eve gidince eklerim.
  • neta 6400 universal kumandayla kullanilabiliyor mu?
  • şuana kadar bir ardakadaş yağmurlu ve rüzgarlı havada yayınlarda sorun yaşadığını yazmış birde malum gri renkli kumanda dışında en sorunsuz F/P ürünü gibi duruyor ama diğer arkadaşlardan bu tip şikayet gelmediğine göre sanırım o arkadaşın çanak ayarında problem var
  • Bu ürünü tavsiye etmiyorum. Daha önce de yazdım kimseden cevap gelemedi. İlk aldığımda TRT HD çekiyordu ama şimdi çekmiyor kesinlikle. Frekans degisiminden sonra aldım aleti yani frekanstan değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihaza kızılötesi aparat takılabiliniyor mu?( next minix hd de ki kızıl ötesi aparat çok işe yarabilen bi şe gizi gözüküyor)
  • Bu cihazin saatini dogru ayarlamanin bir yolu varmi ? Ne yaparsam yapiyim yanlis gosteriyor.
  • Merhabalar neta nın kendisine de yazdım cevap gelmedi, arkadaşlar bu cihazda usb kanal güncelleme nasıl yapılıyor ayrıca kayıt için max kaç GB disk destekliyor.
  • merhabalar ben hepsi dijital den 3 adet aldım 2 si sorunsuz çalıştı yalnız 1 tanesini birgün denedim ve ertesi gün tekrar denediğimde cihaz sinyal yok hatası verdi dierleri açılırken ekranda boot yazarken bunda sedece 0000 yazıyor ve tvde sinyal yok uyarısı çıkıyor aynı hatta dierlerini baglıyorum sorun yok ben ne yapmalıyım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa şimdieden teşekkür ederim iyi forumlar EDİT: SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfn85 -- 20 Haziran 2012; 11:15:56 >
  • Arkadaşlar 3 ay once aldıgım neta 6400 hd son zamanlarda kumandası calışmıyor
    ama cıhazın kendinden maunel olark kanal degiştiriyorum
    kumandada sorun yok sorun makinada şünkü cihazı fişten cıkarım 3-4 saat sonra
    tekrar calıştırdıgımda her şey normal
    cıhaz 4-5 saat calıştırdıkdan sanra bu arızayı veriyo
    bazen de 2-3 gün sorunsuz calışıyo bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
    ne yapmam gerekiyo servisemi göndersem kararsızım
    lütfen yardım. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UCAK55

Arkadaşlar 3 ay once aldıgım neta 6400 hd son zamanlarda kumandası calışmıyor
    ama cıhazın kendinden maunel olark kanal degiştiriyorum
    kumandada sorun yok sorun makinada şünkü cihazı fişten cıkarım 3-4 saat sonra
    tekrar calıştırdıgımda her şey normal
    cıhaz 4-5 saat calıştırdıkdan sanra bu arızayı veriyo
    bazen de 2-3 gün sorunsuz calışıyo bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
    ne yapmam gerekiyo servisemi göndersem kararsızım
    lütfen yardım. Teşekkürler...

kumandanıza yeni piller takarak kontrol ettiniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.