Şimdi Ara

Net radyosu için Cıngıl yapımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
13.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 'bilmemne FM' diye bi cıngıl yapmak istiyorum, kolay kullanımlı yada zor önerebileceğiniz bir program varmıdır acaba? Anlatabilmişimdir inşallah istediğimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Ağustos 2008; 14:02:29 >

• Vodi 4.0 Var
    UltraMixer Var
    Bunları google yaz download linkleri cıkar
    ayrıca google a Jingle Programları yazarsanda bi cok programlada karsılasabilirsin.
    Ben beceremem diyosan profosyenel jingle yaptırmak istersen pm at bana konusuruz.

• Bilgi için çok teşekkür ederim hocam, cevap gelmez diyordum ama geldi :)

Aha bu mesajı yazarken 2. mesaj gelmiş. Teşekkürler bakalım verdiğiniz programları deniyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Ağustos 2008; 15:22:21 >
  • Rica ederim kardeş. Programların full sürümlerini google ile bulabilirsin.
  • Dostum merak ettim birşey daha sorucam bu programlarda efekt felan bulunuyor mu yoksa Sony Sound Forge gibi programlarda efektlerde bulunuyor :D
  • Ayrıca o iki programla ilgili resimli anlatım linkleri... Belki yardımcı olur.
    VODİ 4.0

ACOUSTİCA 3.20

Kardeş efekt olayları da var programların....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 25 Ağustos 2008; 16:25:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Dostum merak ettim birşey daha sorucam bu programlarda efekt felan bulunuyor mu yoksa Sony Sound Forge gibi programlarda efektlerde bulunuyor :D

Programların efekt olayları (sınırlı da olsa) da mevcut kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Birkaç jingle yapma programı..
    Vodi 4.0

http://www.sestek.com.tr/vodi4_setupTR.zip

Acoustica 3.2

http://files3.download3000.com/download/f92c8da8a3ad35112992e95b3d6d52df/5/9404/acous320us.exe

işe yarıyor gayet güzel teşekkürler...

• Rica ederim kardeş.
  • sLm aLeyKum arKadasLar , Uzun Zaman oLmus Bu LinkLeri Buraya KoYaLi we YazismaLariniz , Ama Ben Yinede Sansimi denemeK istedim beLKi sizLere uLasabiLirim , :) Benim Bir Ricam oLaCakti MumKunse eqeR Okursaniz Bu Yazdiqimi arKadasLar JinqiL Yapimi iCin ProqRama We CinqiLa iHtiyaCim waR ,
    SizdeN Haber BekLeYeCeqim arKadasLar YetKiLi aRkADAsLarinda biLqiLeri warsa Bu ProgRamLarda eqeR iLqiLenirseniz Coq sewiniRim iLqiLenmesenizde Caninin SaqoLsun SayqiLar SewqiLer HosCaKaLiN ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: O aN

sLm aLeyKum arKadasLar , Uzun Zaman oLmus Bu LinkLeri Buraya KoYaLi we YazismaLariniz , Ama Ben Yinede Sansimi denemeK istedim beLKi sizLere uLasabiLirim , :) Benim Bir Ricam oLaCakti MumKunse eqeR Okursaniz Bu Yazdiqimi arKadasLar JinqiL Yapimi iCin ProqRama We CinqiLa iHtiyaCim waR ,
    SizdeN Haber BekLeYeCeqim arKadasLar YetKiLi aRkADAsLarinda biLqiLeri warsa Bu ProgRamLarda eqeR iLqiLenirseniz Coq sewiniRim iLqiLenmesenizde Caninin SaqoLsun SayqiLar SewqiLer HosCaKaLiN ,

• ama arkadaslar bazen gercekten hortlamaya musait programlar var yaw napsın arkadas...

konu acsa bu konu zaten var fılan denıo..bı de ordan laf yıyo..

konuyu hortlatsa olmuo..

kücük bı hortçuk yapmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.