Şimdi Ara

Net Limiter benzeri program arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Net Limiter gibi, o an hangi programın ne kadar internet bağlantısı hızı kullandığını gösteren ve bu hızların sınırını belirlemeye imkan tanıyan bir program arıyorum.Şöyle baba bir program olsun
    Teşekkürler

• net limetteri kullan işte gayet güsel daa ne istion
  • TRKY-Netmetre var....www.inndir.com'da bulabilirsin....(ben kullanıyom gayet iyi hemde türkçe)
  • HMM, net limiter Tavsiye ederim
  • +1 net limiter var işte daha iyisi yokki zaten
  • baskı 50 dumeter
  • netpeeker diye bir program var onunla da netlimiter gibi bağlantı hızlarını sınırlayabiliyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TRKY-Netmetre ve dumeter dl ve ul u limitlemiyor, dl ve ul ile ilgili istatistik veriler sunuyor.
  • Arkadaşlar banada bağlantı hızlarını sınırlandırmaya ek olarak tek bir tuşla internet bağlantısını askıya alan (yani geri alana kadar bağlantıyı kesen) vede download upload istatistiğinide gösteren bir yazılım gerekiyor. Eskiden kaspersky internet securityi kullanıyordum guvenlik için ve onun bu şekil tek tıklamayla internet bağlantısını kesebiliyordum. Bu özelliği aramamın sebebi 20 mb lik kotalı intern bağlantısına sahibim vede youtube benzeri bir sitede , sonradan gereksiz olduğuna kanaat getirebileceğim bağzı videoların, boşuna değerli kotamı heba etmemesi için diyebilirim.... Eskiden 1 mbit bağlantıda videolar yavaş yüklendiği için açtığım birçok videodan tabir-i caiz ise lüzumsuz olanlarını hemen kapatıp kota sarfiyatının önüne geçebiliyordum fakat şimdi hızlı bağlantı olunca, ay sonu felaket bir kota aşımı ile başımın ağrımasını istemiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.