Şimdi Ara

NET Framework 3,5 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda ınternet olmadan NET Framework 3,5 kurmam lazım yoksa ınternete gıremiyorum..

uygun bir yolu varmı.

• bilgisayarınız windows 7 ise

control panel > programs and features kısmına girin. sol taraftan Turn Windows Features on or off a girin. .net 3.5 orada olacaktır. oradan yanındaki kutucuğu işaretleyip aktif hale getirebilirsiniz.

eğer windows 8 kullanıyorsanız yine aynı yöntemi kullanın. Eğer yükleyemiyorum diyorsa windows 8 dvd sini dvd rom a takın.
    cmd yi açın ve şu kodu yazın

DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs

kodda bulunan Source:D kısmındaki d yi sizin dvd rom hangi isimdeyse onu yazarak tamamlayın enter a basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bilgisayarınız windows 7 ise

control panel > programs and features kısmına girin. sol taraftan Turn Windows Features on or off a girin. .net 3.5 orada olacaktır. oradan yanındaki kutucuğu işaretleyip aktif hale getirebilirsiniz.

eğer windows 8 kullanıyorsanız yine aynı yöntemi kullanın. Eğer yükleyemiyorum diyorsa windows 8 dvd sini dvd rom a takın.
    cmd yi açın ve şu kodu yazın

DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs

kodda bulunan Source:D kısmındaki d yi sizin dvd rom hangi isimdeyse onu yazarak tamamlayın enter a basın.

Çok teşekkür ederim ancak kullandıgım işletim sistemi..
    Xp sp3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft .NET Framework 1.1
    19 yıl önce açıldı
    Creative 4.1 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.