Şimdi Ara

NESTLE NESFITLE 1 HAFTADA 6 KİLO VERDİM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece bu nestle nesfitle besleniyorum onun haricinde başka hiçbirşey atmıyorum ağzıma, onuda günde 3 öğün değil ne zaman açlıktan ölcek gibi olsam o zaman yiyorum ve çok hızlı kilo vermeye başladım 1 haftada 6 kilo verdim, bunun sağlıksız olduğunun farkındayım ama şöyle bir planım var, istediğim kiloya inene kadar bu şekilde devam etsem, sonrada spora başlasam nasıl olur sizce, burda sporla ilgilenen çok arkadaş var yardımcı olursanız çok sevinirim.

baş ağrısı halsizlik vb gibi şikayetlerim yok hatta halimden gayet memnunum acıkmıyorum kolay kolay bişey yemek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Arkadaşlar sadece bu nestle nesfitle besleniyorum onun haricinde başka hiçbirşey atmıyorum ağzıma, onuda günde 3 öğün değil ne zaman açlıktan ölcek gibi olsam o zaman yiyorum ve çok hızlı kilo vermeye başladım 1 haftada 6 kilo verdim, bunun sağlıksız olduğunun farkındayım ama şöyle bir planım var, istediğim kiloya inene kadar bu şekilde devam etsem, sonrada spora başlasam nasıl olur sizce, burda sporla ilgilenen çok arkadaş var yardımcı olursanız çok sevinirim.

baş ağrısı halsizlik vb gibi şikayetlerim yok hatta halimden gayet memnunum acıkmıyorum kolay kolay bişey yemek istemiyorum

Bu şekilde beslenirsen fitnessa gidecek kadar yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEİLE kilo alabilirim?

• Vitamin, minarel vs alamiyorsun yeterince sadece meyveyle beslensen anlarimda bu cok yanlis

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

NEİLE kilo alabilirim?

Her gün kahvaltıda 1 tane büyük nutella bitir. Ayda 15 kilo garanti

• quote:

Arkadaşlar sadece bu nestle nesfitle besleniyorum onun haricinde başka hiçbirşey atmıyorum ağzıma, onuda günde 3 öğün değil ne zaman açlıktan ölcek gibi olsam o zaman yiyorum ve çok hızlı kilo vermeye başladım 1 haftada 6 kilo verdim, bunun sağlıksız olduğunun farkındayım ama şöyle bir planım var, istediğim kiloya inene kadar bu şekilde devam etsem, sonrada spora başlasam nasıl olur sizce, burda sporla ilgilenen çok arkadaş var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ölmeden önce böyle yazmıştı ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şöyle planlıyorum.

yurtta kahvaltıda çok yiyemiyorum zaten. okulda bir elma yesem. sonra okuldan gelince bir tane konserve. sonra 2-3 saat sonra bir meyve daha. akşam 7 de yemek. o kadar. aslında mantıklı. şu sivilceler içinde a vitamini bombardımanı yapabilirim. iyi geliyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah akıl dağıtırken siz ne yapıyordunuz gerçekten merak ediyorum. Beyninizi kayıp etmişsiniz kiloları versen ne olur manken mi olacaksın. Kişisel algılama yorumu genel bir beyin sorunu yaşanıyor.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Evet modellik yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 5 Ekim 2016; 16:28:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Evet modellik yapıyorum

O zaman başka ama yinede dikkatli ol kendini iyi hissetmen bir şey olmayacağının göstergesi olamaz. Ekmek yemeyerek gerektiği gibi beslenerek yine kilo verebilirsin.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Olmuyo be reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.