Şimdi Ara

Nestle Nesfit 14 Gün'e Başlıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
14.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz de Tam Tahıllı Nestlé Nesfit ile güne hem lezzetli hem de sağlılı bir başlangıç yapabilirsiniz.

Nestle Nesfit 14 gün programıyla hem fazlalıklarınızdan kurtulup hem de daha sağlıklı ve dengeli bir besleneceğiniz bir hayata ilk adımı atabilirsiniz.

Nasıl mı? Çok basit. Her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü Nestle Nesfit ile değiştirin.

1) Kahvaltı: Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit’in yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz. 1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.

2) Öğle Yemeği: Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.

3) Akşam yemeği: Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.

Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.

Yarından itibaren denemeyi düşünüyorum. 2 kez 14 gün şeklinde yapabilirim. İzlenimlerimi hergün buradan aktaracağım. Normalde kadınlar içinmiş ancak biz de yapsak sorun olmaz diye düşünüyorum. Öğlen yemekleri, mecburen dışarda olduğum için dışarıdan yiyeceğim ancak kahvaltı ve akşam yemeklerinde uygulayacağım yukarıda da yazdığı gibi. Bana katılmak isteyen olursa daha iyi olur hem izlenimlerimizi paylaşırız hemde yaza daha sağlıklı oluruz.

• işe yararmı dersin
  • Çok boş bir diyet yani aralarda çok boş kalıyorsun. Sürekli ağzıma bir şey tıkmadan rahat olamam ben. Günde 5-6 kase yesek neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Çok boş bir diyet yani aralarda çok boş kalıyorsun. Sürekli ağzıma bir şey tıkmadan rahat olamam ben. Günde 5-6 kase yesek neyse..

Hocam kötü o zaman dikkat etmelisin.
  • Bu arada kilolu değilim yanlış anlaşılmasın boyuma göre 10 kilo eksiğim var ama çok yiyen biriyim kilo almıyorum öyle kolay kolay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 18 Mart 2012; 19:24:25 >
  • Şunu belirtmek isterim; ben nesfiti sadece tadı çok güzel olduğu için yerim (her sabah) ama tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Eren71

Şunu belirtmek isterim; ben nesfiti sadece tadı çok güzel olduğu için yerim (her sabah) ama tık yok

Hocam spor + zararsiz yemeklerle birlikte götürürsen ek olarakta akşamları yersen sorun kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Şunu belirtmek isterim; ben nesfiti sadece tadı çok güzel olduğu için yerim (her sabah) ama tık yok

Hocam spor + zararsiz yemeklerle birlikte götürürsen ek olarakta akşamları yersen sorun kalmaz.

Yok kilo vermek için değil tadını beğendiğimden yiyorum
  • quote:

quote:

ben 1 hafta denedimde akşam yemeğinde peder kızdığı için mecbur yemek yemek zorunda kaldım

boy 180 kilo 76 5-10 kilo versem süper olacak

• Bakalım bizde deneyeceğiz 14 gün sonuçları yazarım.
  • biraz az yiyin birazda koşup yürüyün
    uğraşmayın bu saçmalıklarla

işe yararsa söyleyin bende deniyeyim
  • Nesfit çikolatalı olanı baya baya güzel eline aldınmı bir paket gidiyor süt ile değil ama.

Bu arada akşam güzel bi yemek yemeden olmaz eger bu bi diyet listesiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

biraz az yiyin birazda koşup yürüyün
    uğraşmayın bu saçmalıklarla

işe yararsa söyleyin bende deniyeyim

Fazla kilom yok zaten hocam, amacım bu nesfit + spor sayesinde sportif - fit bir vücutla yaza girmek.
  • 2. günün sonunda sabah + akşam nestle nesfit yiyerek 1.3 kilo vermiş bulunuyorum.
    Aynı hızla devam ancak kullanan olursa diye tavsiye ediyorum sadesinin tadı çok kötü onu bıraktım meyvelisini yiyorum onun tadı gayet güzel. Baya doyurucu oluyor sadece sütle yerken sonlara doğru sıkıyor biraz ama bazı şeylerden fedakarlık yapmak lazım.
  • quote:

2. günün sonunda sabah + akşam nestle nesfit yiyerek 1.3 kilo vermiş bulunuyorum.
    Aynı hızla devam ancak kullanan olursa diye tavsiye ediyorum sadesinin tadı çok kötü onu bıraktım meyvelisini yiyorum onun tadı gayet güzel. Baya doyurucu oluyor sadece sütle yerken sonlara doğru sıkıyor biraz ama bazı şeylerden fedakarlık yapmak lazım.

Sevgili renkdaş, o verdiğin ve vereceğin kilo yağdan olmayacaktır. Şuan ki attığın sudur. Bırakınca tekrar aynı kiloyu alma ihtimalin çok yüksek. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

2. günün sonunda sabah + akşam nestle nesfit yiyerek 1.3 kilo vermiş bulunuyorum.

Sevgili renkdaş, o verdiğin ve vereceğin kilo yağdan olmayacaktır. Şuan ki attığın sudur. Bırakınca tekrar aynı kiloyu alma ihtimalin çok yüksek. :)

Spor da yapıyorum hocam beraberinde, haftada 2 defa halı saha + hergün düzenli hareket yapıyorum. (Mekik-şınav vs. birçok hareket)

• 1 taba knesfitle bütün gün geçer mi ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Spor da yapıyorum hocam beraberinde, haftada 2 defa halı saha + hergün düzenli hareket yapıyorum. (Mekik-şınav vs. birçok hareket)

Mekik şınavdan önce 40 dakikalık hızlı yürüyüş ya da hafif tempolu koşu tam istediğinizi verecektir. Soğuk vücutla egzersiz yapmak aslında yanlış. Halı sahaya devam. :)

• Buna gerek yok. Ben askerde 5 kilo falan almıştım. Sırf abur cubur yemekten aldığım kiloları abur cubur yemeyi bırakarak geri verdim. Bol bol şekersiz çay ve bitki çayı tüketiyorum. Çayı bazen şekerli içiyorum. Ekmeği cok az tüketiyorum. Hatta bazen hic yemiyorum. Salatayı cok yiyorum. Domatesı bol tüketiyorum. Bi de yürüme mesafesindeki her yere yürüyerek gidip geliyorum... Eski kiloma geri döndüm. Hatta bi ay sonra görüştüğüm kişiler acayip kilo vermişsin diyorlar :-) size tavsiyem ekmek şeker tuzu azaltın. Bitki çayı için... Kilo verme garanti...
  • Boy 1.80 kilo 85 şu anda. Bundan sonra hergün 20 dakika hızlı tempo yürüyeceğim + aynı hareketlere devam edeceğim. Tabi nesfitle birlikte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.