kendi hatalı ürünümüzü kendimiz yapalım beyler nasıl fikir ???
Marka olmak boyle birsey iste.
Benim de kargomu firma başka kişiye teslim etmiş. Kargo yok ortalarda. Dava mı etsem acaba? Bize içinde 15-20 tane kargo poşeti olan kutu yollamasınlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
Benim de kargomu firma başka kişiye teslim etmiş. Kargo yok ortalarda. Dava mı etsem acaba? Bize içinde 15-20 tane kargo poşeti olan kutu yollamasınlar.
yok belki bedava taşıma hizmeti verirler..
...taşıyalım abi biseferliğine..bu bizden olsun....
O paketin adamlara maliyeti kargo ücretiyle birlikte taş çatlasa 20 lira. 20 liraya mağdur olan müşteriyi bir anda memnun ettikleri gibi böyle foruma konu olarak reklamlarını da yapmış oluyorlar. Güzel iş
Şanliymişsin. ama adamlar kendilerini affetirmeyi biliyorlar.
nestleye tebrikler çok güzel bi davranış daha hiç başıma böyle bişey gelmedi artık şikayet hatlarını kulanıcam başıma birşey gelirse yararlıymış baya
büyük firmalar böyle. ben de ülker ve sütaş'a bozuk ürünleri yüzünden mail atmıştım. ertesi gün aynı ürünler yanında hediyesiyle birlikte geldi.
yok artık lebron james you king man
bizdemi şikayet etsek ne yapsak
Arkadaşlar ben Nestle'de çalışyorum.Kurnazlık yapmayın sakın haaa!
quote:
Orjinalden alıntı: q0kh1
Nesquikte de olur mu acaba
carrefourda'da raftaki fiyat kasayla farklı çıkarsa ürünü hediye ediyorlar 30 ytl'ye kadar kasaya gidene kadar hatim indiriyorum
Geçen sene marketten aldığımız 1 kg'lık kepek ununda böcek çıkmıştı. Mail attım SS ile. Adamlar 60 km öteden ziyarete gelip paketi aldılar, gelirken de 15 kg un getirmişlerdi.
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
Geçen sene marketten aldığımız 1 kg'lık kepek ununda böcek çıkmıştı. Mail attım SS ile. Adamlar 60 km öteden ziyarete gelip paketi aldılar, gelirken de 15 kg un getirmişlerdi.
Ucuz kurtulmuşlar. Eğer sen mahkemeye verseydin iyi bir tazminat alırdın.
bu gibi büyük firmalar hep bunu yapar..
bir hata yapıp sonra insanları kandırırsan birkere kazanırsın bir hata yapıp onu telafi edersen 1 kere zarar edersin, sonra hep kazanırsın. helal olsun nestleye...
ben zaten özellikle tarihi gecen seylerden alıyorum artık dağıtım arabaları bize bayilik bağladı her ay bişey getiriyo