Annem ikili 1 ltlik nestea almış ve yanında bu mini tabuyu veriyorlar görünce çok hoşuma gitti paylaşayım dedim yanında taşınıp istediğin bir yerde oynanabilir aslında :) _______________________________________________________________________ Merhaba Ben Melih bugün mini Tabuyu inceleyeceğiz. Oldukça minik kutusuyla pantalonunuzun cebinde bile taşınabilir olması ürünü ön plana çıkarıyor. Kartlar normal tabu kartlarından daha büyük ama karton değil kaliteli kağıttan yapılmış. Yanında piyon olarak kullanmak üzere bu iki minik disk verilmiş. Oyun tahtası olarak da kartların iki katı büyüklüğündeki bu kağıt yanında ücretsiz olarak veriliyor. İyi oyunlar
quote:Orijinalden alıntı: Fashionality merhaba ben fashionality bu gün bu konuyu cevaplayacağız iyi forumlar Evet Fashionality söz sende
Anneme sordum oda tam bilmiyor birşey gross market dedi pek alışveriş yapmadığı bir yer sanırım not:İzmirdeyim
quote:Orijinalden alıntı: MelihK* quote:Orijinalden alıntı: Fashionality merhaba ben fashionality bu gün bu konuyu cevaplayacağız iyi forumlar Evet Fashionality söz sende kardeş bu ne olüyör ?
quote:Orijinalden alıntı: MelihK* Anneme sordum oda tam bilmiyor birşey gross market dedi pek alışveriş yapmadığı bir yer sanırım not:İzmirdeyim İzmirdeyse balçovadaysa Barış gross markettir.
quote:Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu quote:Orijinalden alıntı: MelihK* Anneme sordum oda tam bilmiyor birşey gross market dedi pek alışveriş yapmadığı bir yer sanırım not:İzmirdeyim İzmirdeyse balçovadaysa Barış gross markettir. Bende anneme öyle dedim barış mı dedim yok değil dedi ama olabilir yanlış hatırlıyorda olabilir
quote:Orijinalden alıntı: umuts55 Yarın bi dolaşayım Samsunda bende bakim bi yeşilyurttaki migrosa varsa orada vardadır