Nesine.com da her maça tek maç oynama var o nasıl bir sistem anlayan varmı ..
bültende 1 tane tek maç olursa oluyo. oran düşüyo biraz. sistem gibi bişey yapıyo 1 senin seçtiğin maç 1 de tek maç koyuyo kupona. o tek maça açık üst ve alt oynuyo banko olarak gösteriyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
varya resmen enayi yerine konuluyoz. dün iddaadan koydum parayı ama kombine yaparak tutturdum mesela bende yurtdışındaki şartlarda oynasam dün parayı çok fena koymuştum. anderlet ve real madride çok yüklü girerdim
adamlar hergün 100lerce tek maç yüksek oranla oynarken, biz iddaada 1 ayda bir oynuyoz çok gücüme gidiyo
@Victoria Secret
quote:
Orijinalden alıntı: Tiesto188
varya resmen enayi yerine konuluyoz. dün iddaadan koydum parayı ama kombine yaparak tutturdum mesela bende yurtdışındaki şartlarda oynasam dün parayı çok fena koymuştum. anderlet ve real madride çok yüklü girerdim
adamlar hergün 100lerce tek maç yüksek oranla oynarken, biz iddaada 1 ayda bir oynuyoz çok gücüme gidiyo
@Victoria Secret
Sende oyna :)
iddaa harici bi sürü site var. Ve oynayanıda var.
yok programda tek maç olmasada istediğin maça oynyabılıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
quote:
Orijinalden alıntı: Tiesto188