Şimdi Ara

>>>>>BİR MAÇIN İLK YARI 1-İKİNCİ YARI 2 BİTMESİ İÇİN NE GEREKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer ki b takımı mutlaka yenecek ama a takımı evinde kapanacak gol yemeyecekse o maçın ilk yarı 0 ikinci yarı 2 bitme olasılığı fazladır

yada deplasmana giden bir takım aynı şekilde puan kaybetmemek için kapanır ama ev sahibi takım mutlaka yenmek istiyorsa o maç da ilk yarı 0 ikinci yarı 1 ihtimali fazladır

ama genelde 25 ve daha yükselk oranlı olan ilk yarı 1 ikinci yarı 2 yada tam tersi tahminler nasıl yapılır?????

• dostum onlar tahmin değil bildiğin ŞİKE
    1/2 yi nasıl tahmin etmeyi düşünüyorsun
  • İyi tamam 1/2 olan tüm maçlar şike de Chelsea-M.City maçının da şike olduğunu söylemeyin bana.
  • O tamamen şans işi. Büyük takımlar arasındaki maçlarda bide büyük takımla kontra atak futbolu oynayan takım arasındaki maçlarda olabilme ihtimali en fazla bence
  • BEYLER BU KONUDA BELGELERLE KONUŞACAM CAPSLERİ HAZIRLIYORUM
  • Ben bu tarz maçları incelediğimde genelde şöyle bir tablo ile karşılaştım.Deplasman takımı bankodur fakat ev sahibi takım içerde ilk yarılarda genelde beraber kalmış bir takımdır.Seyirci desteğiyle ilk yarı golü bulurlar fakat deplasman takımı devre arasında kendini toplar ve 2 yarı saldırarak oynar.Bu tarz maçlar ya 1/2 yada 1/0 biter.
  • bizim burda bi adam var hep 2/1 1/2 oynayıp 6nın 2si 7nin 2si sistem yapıyor. Yılbasında 19 bin küsur aldı o günden berı para alamıyor. Ama adam hergün oynuyor dünde ben doldurdum kuponu vascoya 2/1 vermıs 2/0 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.