Şimdi Ara

nescafe zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde en az 5 fincan içerimde zararı varsa keselim

• sanırım var
  • bende kahve tiryakisiyim, nescafe içmem filtre kahve içerim, zararlı olup olmadığı hakkında birşey söylemek çok zor, ama o kadar popüler olan bir ürünün normal bir kahveden daha zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü bütün dünya tehdit altında olurdu, nescafe içtiğim zamanlarda bende günde 5-6 fincan içerdim ama filtre kahveden o kadar çok içmen imkansız en fazla iki fincan içersin, çünkü çok sert

ekleme: sana iki tane önemli link veriyorum, kendin karar ver,
    http://www.kahve.gen.tr/news.php?id=62
    http://www.nationalgeographic.com.tr/ngm/0501/gorveisit/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 11 Mart 2006; 0:17:03 >

• Nescafe: uykusuzluk, kansızlık, hemoroid(basur), diş rahatsızlıkları (estetik bozukluklar) gibi bir sürü kötü yönlü etkiye sahiptir.

Tek güzel yönü güzel tadı ve kokusu olmasıdır.Ha tabi bir de ben de yapmasa da bir çok kişiyi sabalara kadara uyanık tutabilmesidir.

Nescafeyi bırakın, çay için çay
  • ama çok güzel tadı var ya iki ucu pisli değnek
  • nescafeyi bilmemde sık kahve içenlerin içmeyenlere göre kalp krizi geçirme olasılığının %60 arttığını söyleyebilirim bunu okuduğum bir yazıdan söylüyorum ben uydurmuyorum yani.bu arada bende baya nescafe içerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla çay da zararlı o da kansızlık yapıyo, özellikle kahvaltıda çay kullanımının hiç doğru bişey olmadığını duymuştum, bazı besinlerin emilimini önleyip yararsız hale getiriyomuş, örneğin peynirdeki kalsiyumun emilimini önlüyomuş diye biliyorumm. arkadaş bence 5 fincan neskafeyi abartmış ama günde 2 fincan (ya da kupa) neskafenin zararsız olduğu söyleniyoo
    kafanıza göre takılın yawww , üç günlük dünyada çaysız kahvesiz zaman mı geçerrrr
  • hacı türk kahvesi varrrr nescafe de neymiş..
  • Yaşama amacım ==> Nescafe nin kokusunu içime çekmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: egguzel

Yaşama amacım ==> Nescafe nin kokusunu içime çekmek

Bide şey kokla,o zaman intihar edersin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M A R E Ş A L -- 11 Mart 2006; 2:07:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

quote:

Orjinalden alıntı: egguzel

Yaşama amacım ==> Nescafe nin kokusunu içime çekmek

Bide şey kokla,o zaman intihar edersin herhalde

sabah içmedim bırakırız işallah

• kafeinsiz nescafeler moda bu aralar farkı vardır mutlaka ...
  • selülit yapıyomuş kremayla içersen
    5 fincan abartmışsın ama bencede günde 1 veya 2 fincanın pek zararı olmaz.bende çok seviyorum nascafeyi ama günde 1 fincanı geçirmemeye özen gösteriyorum.

• Çay tiryakisiyim. Bu yaşıma kadar da ne Türk ünü nede NES olanını sevebildim kahvenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülen_kız

selülit yapıyomuş kremayla içersen
    5 fincan abartmışsın ama bencede günde 1 veya 2 fincanın pek zararı olmaz.bende çok seviyorum nascafeyi ama günde 1 fincanı geçirmemeye özen gösteriyorum.

öle bi derdim yok çok şükür içmicem zararı varsa günde 2 ye düşürelim o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.