Şimdi Ara

Nescafe Classic uyku açmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın sabah tekrardan deneyeceğim hocam. Umarım tutturacağım bir gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Türk kahvesi hakkında konuşuyoruz  

• ODIOS02 O kullanıcısına yanıt

French press ucuz ya 50tl'ye falan bulabiliyorsun.

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Onlar pek kaliteli olmuyor sanırsam. Yanlış biliyor olabilirim.

18 yaşında oturunca uykun geliyorsa dahiliye'ye git. sorun olabilir.

• 2 ay önce kontrole gittim. Birçok değerim normal, birkaç değerim fazla çıkmıştı. Hemoglobin gibi. Oturduğum gibi uyku gelme olayı şöyle; okuldayken sınıftan dolayı dikkatim dağılıyor. Herkes konuşuyor falan. Bütün dikkatimi odaklanmaya harcayıpta, boşa çıkınca yorgun oluyorum biraz nedense. Ama ayağa kalktığımda az çok normal oluyorum

• C_K kullanıcısına yanıt

Off bu sabahta yapayım dedim. Su fokurduyor, köpük oluşuyor falan ama köpürme yok. Biraz geç olduğu için direkt koydum.

Ve herhalde hiç şeker koymadığımdan mıdır nedir. Midem değişik oluyor, bulantı gibi ama garip bir bulantı. Herhalde acılığından.

Güncelleme: psikolojik midir bilmiyorum, kalbim ağrımaya başladı nedense. Kendi kendime "içmese miydim acaba" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ODIOS02 -- 1 Kasım 2022; 8:19:21 >
  • O herkeste olur,oluyordur.Yemek yedikten sonra uyku gelmesi gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Köpüğü bardağa koymaya gerek yok onun ayrı bir yapılış stili var direk bardağa koyunca köpük üste çıkıyor.Yapa yapa bunu öğrenirsin.Şekersiz sade içmeye kendini alıştır.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Sade acı gelmiyor, o yüzden pek sıkıntı olmaz benim için.

Neyse dediğiniz gibi yavaş yavaş, yapa yapa öğrenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ODIOS02 -- 1 Kasım 2022; 16:13:16 >
  • kafein bağımlısı olma boşver. bende bir dönem kahve içmeden ayılamıyordum. nescafe golddan 2 yemek kaşığı bile zor etki ediyordu. şimdi kahveyi ayılmak için sade içiyorum. gerçi yurtta okulda nescafeden başka birşey yok ama memlekette bir filtre kahve+sigara güzel oluyordu.

Açlıktan midenizi ağrıtmış sanırım hocam, bana da halsizlik yapıyor ve mide asidimi çoğaltıyor. Yarım çay bardağı süt mide asidini azaltır bir daha ağrı olursa deneyin.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Hocam bunu söylemek için çok geç maalesef. Baş ağrısı, motivasyon eksikliği, yorgunluk vs.

Okulda hazır soğuk kahve var ama sadece %1.2 kahve var var diğerleri süt tozu vs. Üçü bir aradadan farkı yok kısaca. Hatta ilk defa geçen hafta üçü bir arada içtim, zehir gibi bir tadı var. Nescafe Classicin falan en azından gerçek kahveye yakın bir tadı var.

Sabah kahvaltıdan önce içiyorum. Kahveyi içmeden önce birkaç yudum da olsa bir şeyler yiyorum ama galiba pek etki etmiyor   mide asidini yükselttiği için birkaç yudumluk şeyi hemencecik sindiriyor. Sütle falan daha iyi olur, zaten nescafeyi öyle içiyordum ama Türk kahvesinde hiç denemedim.

Hocam peki goldda ne kadar kafein var biliyor musunuz?

Yok hocam sütü sonradan ağrı-yanma olursa ayrıca için dedim. Ama sırf sütle yapılan türk kahvesi de çok lezzetli oluyor.

Hee   ama bence de güzel olur sütlü şekilde.

Teşekkürler hepinize, eğer aklımda bir soru oluşursa yazarım tekrardan. Şu anlık aklımdaki bütün sorular gitti.

Aynıdır aşağı yukarı.

İstersen kafein hapı alabilirsin. 1 tane hap 200 mg kafein içeriyor. Aşağı yukarı 3-4 fincan türk kahvesine eşit.

Hocam gold ile cold brew yapılır mı? Cb (cold brew) için kalın kahve gerekiyormuş sanırım. Şu an Classic, Gold ve Türk kahvesi var. Türk kahvesi ve Classic ince olduğu için olmaz sanırım ama gold orta kalınlıkta.

• bende de öyle oluyor, kahveden dolayı. özellikle sütlü köpüklüsü mayıştırır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.