Bildirim
Nescafe alta rica
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başlığı gördüm diyorum kime ne rica ediyo, alt komşuya rica tarzı bir şeyden mi bahsediyor
Sonra Google'da arattım gördüm, ekşidekiler çok yoğun kahve tadı var filan demiş, denemek lazım -
bende okudum ekşidekilerin yazdıklarınıda onlar bazen abartıyo biraz :) ondan bide burdan yorum alayım dedim :) (ilk mesaja resim ekliyeyim bide ) :)
-
Normal kahve işte , Şok'tan 5'e almıştım , kesinlikle değmez 20 lira. -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Normal kahve işte , Şok'tan 5'e almıştım , kesinlikle değmez 20 lira.
Hocam bildiğin baltalı ilah gibi hevesimi kırdın ya :D almıyım o zaman :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filtre kahve demle french pressle daha iyi sonucta granul kahve alta rica
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
French press almak lazım onun içinde denk gelirsem alıyım teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: pislick0
quote:
French press almak lazım onun içinde denk gelirsem alıyım teşekkürler
10 liraya alabilirsin. 50 gr da french press için çekilmiş kahve alsan çok daha güzel olur. İstanbuldaysan kadıköy-Balık pazarında bulabilirsin çekilmiş kahveyi. Yada en kötü yakınında starbucks varsa 250 gr paketlerden alıp öğütebilirsin -
quote:
quote:
quote:
10 liraya alabilirsin. 50 gr da french press için çekilmiş kahve alsan çok daha güzel olur. İstanbuldaysan kadıköy-Balık pazarında bulabilirsin çekilmiş kahveyi. Yada en kötü yakınında starbucks varsa 250 gr paketlerden alıp öğütebilirsin
Bir soruda ben sorayım rahatsız etmezsem eğer, kafein miktarı bakımından granül kahve mi yoksa filtre kahve mi daha çok kafein barındırır?
Altra rica, gold versiyondan iyi midir?
Saygılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Narthyard
quote:
quote:
quote:
10 liraya alabilirsin. 50 gr da french press için çekilmiş kahve alsan çok daha güzel olur. İstanbuldaysan kadıköy-Balık pazarında bulabilirsin çekilmiş kahveyi. Yada en kötü yakınında starbucks varsa 250 gr paketlerden alıp öğütebilirsin
Bir soruda ben sorayım rahatsız etmezsem eğer, kafein miktarı bakımından granül kahve mi yoksa filtre kahve mi daha çok kafein barındırır?
Saygılar.
Kafein miktarı olarak bilgim yok ama alta rica'nın normale göre daha yoğun ve sert bir aroması olduğunu söyleyebilirim. Babam içememişti mesela.
-
Size sorduktan sonra biraz araştırdım, size de aktarmak isterim kafein miktarı daha fazla alta rica'nın(vücut geliştirme yaptığım için sormuştum) ve black gold ayarında bir kahveymiş yani normal nescafe gold'dan daha üst seviye kalitede bir kahve. Teşekkür ederim hocam cevap için, saygılar. -
quote:
quote:
quote:
izmirdeyim ama bulurum buralarda ikea da gördüm hatta geçen gün ordan alırım.. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislick0 -- 2 Eylül 2013; 23:56:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Saygılar.
Merhaba.. Konuyu açan kişi olaraktan gidip alıp denedim kahveyi, tam benim istediğim sertlikte yani nescafe goldtan daha sert ama kahveyi çok kavuruyolar sanırım bildiğiniz yanık tadını hissediyosunuz. Ben türk kahvesi fincanına 1 tatlı kaşığı kahve koyup denedim hoş yani içimi filan güzel :) içinde daha fazla kafein var sanırım ve üstünde sertlik göstergesi olarak 4 çekirdek resmi var.. Bunun bir alt seviyesi olan Cap Colombia üzerinde 2 çekirdek var nescafe gold ta ise hiç çekirdek yok öyle anlatıyım.. Birde ağızda hafiften yeni dökülen asfaltı yalamış gibi bir tat bırakıyor
-
Evet hocam, ben de yazar yazmaz sorumu araştırmaya gittim, aynen belirttiğiniz gibi bir kahveymiş. Son cümlenizi ezcümle olarak alırsam, bana göre değil sanırım. Gold bana hafif geliyor ama herhalde Alta Rica ağır gelecektir. Cap colombia deneyeceğim, Migros'da var mıdır hocam Cap colombia? Ayrıca alta rica'yı nereden temin ettiniz? Teşekkürler bilgiler için. -
quote:
Evet hocam, ben de yazar yazmaz sorumu araştırmaya gittim, aynen belirttiğiniz gibi bir kahveymiş. Son cümlenizi ezcümle olarak alırsam, bana göre değil sanırım. Gold bana hafif geliyor ama herhalde Alta Rica ağır gelecektir. Cap colombia deneyeceğim, Migros'da var mıdır hocam Cap colombia? Ayrıca alta rica'yı nereden temin ettiniz? Teşekkürler bilgiler için.
İzmir bucada orta büyüklükteki tansaşta buldum ben. Migroslardada satılıyordur büyük ihtimalle çok çeşit oluyo çünkü migrosta
Büyük carrefour'larda satılmıyor da hocam o yüzden sordum, şaşırtıcı ama gerçek ne yazık ki. Migros'a uğramam gerekecek.
Bol keyifli içimler dilerim.Teşekkürler her şey için.
-
quote:
Büyük carrefour'larda satılmıyor da hocam o yüzden sordum, şaşırtıcı ama gerçek ne yazık ki. Migros'a uğramam gerekecek.
Bol keyifli içimler dilerim.Teşekkürler her şey için.
Teşekkür ederimumarım sende bulabilirsin yakın zamanda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X