Şimdi Ara

Nescafe 3ü 1 arada kıvamını tutturmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kahve, süt tozu ve şeker ile 3ü 1 arada kıvamını tutturabilen var mı?

Normal kırmızı nescafe fincanına çay kaşığı ölçek olacak şekilde kıvamı tutturan arkadaşlar yazabilir mi?

Uzun zamandır içiyorum ya zift gibi oluyor yada su gibi

• o fincana 2 tane tek icimlik sade poset atıp suyla doldurdugunda tam kıwamında oluyor...krema we şeker yok ama
  • Büyük poşet nescafe ve süt tozu var. Kaşık oranı gerekiyor.
    düzeltme
    Demiştim ama alıp deneyim onu kaç kaşık. Yeni düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisha -- 11 Ekim 2009; 0:53:08 >
  • Ben yapıyordum eskiden de şimdi uğraşamıyorum. Kutusuyla alıyorum 48'lik paketlerden. :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=evde+nescafe+3%C3%BC1+arada+haz%C4%B1rlamak
  • Arkadaşlar Nescafe'yi lütfen kahve niyetine içmeyin. İnanın bana çok ama çok dandik çözülebilir kahvedir kendisi. Tchibo mağazına gidin 8 tl verip gerçek bir çözülebilir kahve alın ve o zaman tam olarak ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Oralet için oralet .
  • 3 ü 1 arada kahve falan değil arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3ü1 arada'nın tadı zaten rezalet, bir de evde yapmak için tarif istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Arkadaşlar Nescafe'yi lütfen kahve niyetine içmeyin. İnanın bana çok ama çok dandik çözülebilir kahvedir kendisi. Tchibo mağazına gidin 8 tl verip gerçek bir çözülebilir kahve alın ve o zaman tam olarak ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Markası ne, bir de kaç gram?
  • cappucino için ne marka önerirsiniz

bide kıvam tutturma olayınca bende pek iyi değilim :s
  • Benim favorim:

Exclusive Mild
    Yumuşak Tat & Yoğun Aroma (Çözünebilir Hazır Kahve)
    Ürün kodu : 88933

100 gram.

Kokusu harika. 8,75 tl tam fiyatı. İnternetten satın alabilirsiniz.

Site:http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=403506D41A0F4881AD4F31822F7ABE1B1851909&PTS=04772.265000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=K1&EXT_RUN_PAR_2=88933

• quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

3ü1 arada'nın tadı zaten rezalet, bir de evde yapmak için tarif istiyorsunuz

Bir aralar habire 3ü1 arada içerdim hoşuma da giderdi. Sonra evde kalmadığı için almaya üşendim normal kahve yaptım bir süre. Bir daha 3ü1 arada içmedim
  • acayip bagımlılık yapıyo ben gece 10 bardak içtigimi biliyorum ya pc oynarken bıraktım allaha şükür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Ben yapıyordum eskiden de şimdi uğraşamıyorum. Kutusuyla alıyorum 48'lik paketlerden. :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=evde+nescafe+3%C3%BC1+arada+haz%C4%B1rlamak

Kafeteryalarda verilen nescafeler çok hoşuma gidiyor sütü bol oluyor. Onlar nasıl yapıyor bu oranı.

Bay Edepsiz

Elimdeki bitince onuda deneyim sağol.

• siz hala nescafe mi içiyorsunuz tadı nesguikten farkı bile yok ...
    kahve oranı az şeker ve krema oranı yüksek olup nesguikten farkı yoktur en iyisi jacobs 3ü birarada olanıdır jacobsda kahve oranı yüksek şeker ve krema oranı düşüktür muhteviyatında yazıyor zaten karşılaştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 11 Ekim 2009; 11:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Benim favorim:

Exclusive Mild
    Yumuşak Tat & Yoğun Aroma (Çözünebilir Hazır Kahve)
    Ürün kodu : 88933

100 gram.

Kokusu harika. 8,75 tl tam fiyatı. İnternetten satın alabilirsiniz.

Site:http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=403506D41A0F4881AD4F31822F7ABE1B1851909&PTS=04772.265000000&PPAGE=shopping_urundetay.html&EXT_RUN_PAR_1=K1&EXT_RUN_PAR_2=88933

Teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 11 Ekim 2009; 12:39:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.