Şimdi Ara

Nes klonu kurulumu (Micro Genius)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Kutudan çıkan tüm bağlantıları yaptım ancak ekrana görüntü gelmedi.

Buna göre

Ya atari bozuk

Ya kaset bozuk

Ya da ben ben bağlantıyı yapamadım.

Kullanım kılavuzunu okuduğumda bildiğimiz anten kablosunu (RT Kablosu yazıyor) cihaza bağlamamı istiyor. Ancak anten kablosu cihaza olmuyor. Zaten anten kablosunu takma fikri saçma geldi.

Kutudan çıkan scart kablosu 2 uçlu, sarı ve beyaz uçları var. Acaba onun mu 3 uçlu olması lazım.

Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cihaz budur:http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/3-adet-zor-bulunan-kasetleri-ile-atari-seti-98247353

• Bu video tam olarak doğru mudur ?
  • Neyse sorunu çözdüm, meğersem kaseti iyi yerleştirememişim.

Bu arada 10 dk olmadan gamepad'in biri mefta oldu, tamiri kolaysa kendim mi yapsam acaba?
  • zaten altı üstü kaç paralık cihaz ki....yenisini al..ya da al bir psp başlat emulatörü show başlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

zaten altı üstü kaç paralık cihaz ki....yenisini al..ya da al bir psp başlat emulatörü show başlasın

Cihaz çok dandik çıktı, eski atarilerin bile bir ağırlığı vardı. Resmen 30 kağıdı çöpe attım. Benim gibi heveslenen varsa gitsin PC'ye ya da dediğin gibi PSP'ye emulator kursun.
  • çinlilere çakma japon diyebiliriz.....o kadar adi malzemeyle bir şeyi tekrar yaratabilmek te bir meziyet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Data Frog SNES Gamepad (2 tane)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.