Şimdi Ara

NERO TRACK CD Sİ YAZDIRILAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NERO DELİ ETTİ VE TRACK YAPMAK İSTEDİĞİM MP3 ŞARKILARINI NEROYA ATINCA RESİMDEKİ HATA ÇIKIP DUTUYOR BASİT BİR HATA AMA ÇÖZEMEDİM BİLENLER YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

NERO TRACK CD Sİ YAZDIRILAMIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 30 Eylül 2007; 8:53:23 >

• Aynı müzikden iki tane atmış olabilirsin. Dikkat et hacım .
  • yok denedim zaten mp3 lerimden hiç birisi atamıyorum bu hatayı veriyor
  • track cd ye mp3 formatlı şarkı atamazsın ondan alıyosundur bu hatayı
  • hepsi mp3 ise ya mp3 cd/DVDsi yap yada müzik/ses cd/DVDsi yap

müzik/ses CD/DVDsi yapınca nero müzikleri süreye göre yazdırıyo oyüzden müziklerin süreleri uzunsa fazla müzik atamazsın benim oyum aynı formatta olan müziklerde o formata göre yani boyuta göre yazdırma işlemi yapmaktan yana.oyüzden Ses CDsi yapıcan diyelim max 80 dklık müzik atıyon DVDde bu 120 tabi çift katmanlı oalnları fln bilmiyorum.ama bi CDye 10-20 arası müzik atacağıma 120-170 adet müzik atarım daha iyi
  • arkadaşlar sağolun ama anlatamadım sanırım neroda araç teybi için audio yani track formatında cd yapıcam eskiden bi sorun olmuyordu
    zaten nero mp3 leride waw a falan çeviriyor zaten nero bu işi hallediyor fakat şimdi müzik cd i yapma kısmında mp3 leri atınca direkt yukardaki hatayı veriyor tekrar kurdum ama sorun aynı
  • ayni sorun bendede olmustu en sonunda sinir oldum simdi de kopyalamiyom artik biraktim
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

arkadaşlar sağolun ama anlatamadım sanırım neroda araç teybi için audio yani track formatında cd yapıcam eskiden bi sorun olmuyordu
    zaten nero mp3 leride waw a falan çeviriyor zaten nero bu işi hallediyor fakat şimdi müzik cd i yapma kısmında mp3 leri atınca direkt yukardaki hatayı veriyor tekrar kurdum ama sorun aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 leri track yapmak
    14 yıl önce açıldı
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.