Şimdi Ara

nero da film yakamıyorumi k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nero da önceden film yakabiliyodum ama artık sadece image recorder diyo kalıp dosyası şeklinde atıyo direk filmi kopyalamam için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

• Yukarıdaki menüden sürücü image recorder olarak ayarlanmış onu dvdrw olarak değiştirmen lazım..yada kasma cd burner xp kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

Yukarıdaki menüden sürücü image recorder olarak ayarlanmış onu dvdrw olarak değiştirmen lazım..yada kasma cd burner xp kullan

teşekkürler kardeş ama değiştremiyorm sadece image recorder seçili değiştirmeye çalıştığımda sistem izin vermiyo die uyarı alıyorum

http://img20.imageshack.us/img20/7936/nhmhnjmn.jpg

çözebilirmisin ayarlarını kurcalamışım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 8 Eylül 2010; 11:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

quote:

Yukarıdaki menüden sürücü image recorder olarak ayarlanmış onu dvdrw olarak değiştirmen lazım..yada kasma cd burner xp kullan

teşekkürler kardeş ama değiştremiyorm sadece image recorder seçili değiştirmeye çalıştığımda sistem izin vermiyo die uyarı alıyorum

http://img20.imageshack.us/img20/7936/nhmhnjmn.jpg

çözebilirmisin ayarlarını kurcalamışım sanırım

sanırım dvdrw i algılamıyo sürücülerde gözükmüyo

• sen bilgisayarımda dvdrw ni görebiliomusun? bence salla neroyu cd bırner xp kur hemen boyutu küçük dene bakalım
  • quote:

sen bilgisayarımda dvdrw ni görebiliomusun? bence salla neroyu cd bırner xp kur hemen boyutu küçük dene bakalım

onu da kurdum kardeş ama bilgisayarımda dvdrw gözüküyo cd burner xp veya başka bi yazma programı görmüyo sürücülerde yok çıldıracağım valla
  • yardım edebilecek kimse yokmu çok müşgül durumdayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.