Bildirim
NERO DA CD YAZMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
inndir.com dan nero 6.3.0.3'ü indir en son wersiyon sanırım! ayrıyetten türkce paketide war onuda indirip turkce oLarak kuLLanabiLrsin...
waLLa ben özeL bi ayar fiLan yapMadım. extra bi ayarı warmı biLmiyorum. -
hiç bir ayar yapmana gerek yok!
yazdırma hızında oynama yapa bilirisin şöyleki.
film cd si(mp3 cdsi mp3 player vb. çalıcılarda kullanmak için) kopyalayacaksan düşük hızlarda yazdırmanı tavsiye ederim.
aksi taktirde kopyalanan film cd si vcd player olsun diğer çalıcılar olsun takılma sorunları
oluşa biliyor!
Birde yazdırmadan önce simule etme olayı var.
yane sahte yazdırma bunun sayesinde cd nin yanıp yanmama olayını kontrol altına alabilirsin.
Fakat bende lg rw kullanıyorum.şimdiye kadar hiç bir cd yi yakmadı.
eğer simule komutunu işaretlersen yazma süresi uzar!
birde nero yazılımının türkçe patchini yüklersen daha rahat kullana bilirsin!
yazdırma sihirbazını kullanarak rahatça kopyalama işlemlerini yapa bilirsin! -
valla cokda oldun demeyine biraz detay alabilirmiyim bir film cdsini kopyalam için nerlere tıklamalıyım.
nero 6.3.0.3 ü üstüne kuracagım benden serial no istemesin -
extradan bi sorum war!!!
arkadasım 800mb cd arıyordu fiLm koyMak icin ama yanLıs hatırLamıyorsam adam nerodan dakikayLa iLgiLi bi ayar yaparsın haLLoLur demisTi..
warmıdır böyLe bişey?? -
En fazla 745 mb Kayit edebilirsin 700 lük cd ye 800 degil -
700Lük cd'ye 745mb...
bunu öğrendiğim iyi oLdu waLLa saoLasın symmetrical -
bir vcd kopyalama 10dk sürüyor.3 dk da yazan arkadasşlar nasıl beceriyor bu işi ,32x ile yazdım -
win xp de yazma hızı artıyor. ben buna canlı örneğim. 98 de 6-7 dk yazdıgım cd leri xp de 3-3,5 dk. yazıyorum. Ama şu 700 lük cdlere 745 yazma olayını bir türlü beceremiyorum. overburn seçeneğini aktir hale getirip ne kadar arttırsam da süreyi bana yer yok diyor. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by eozen81</i>
<br />win xp de yazma hızı artıyor. ben buna canlı örneğim. 98 de 6-7 dk yazdıgım cd leri xp de 3-3,5 dk. yazıyorum. Ama şu 700 lük cdlere 745 yazma olayını bir türlü beceremiyorum. overburn seçeneğini aktir hale getirip ne kadar arttırsam da süreyi bana yer yok diyor.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Yer yok neronun cdyi kapatmasını istermisin diye mi sruyor? -
bak dostum yapacağın şey :
*eğer orjinal cd'den birebir kopyalama yapacaksan CLONECD tavsiye ederim şu zamana kadar hiç bir sorun yaratmadı aklına gelecek herşeyin imajını alıyor (windows cd'leri filmler vs vs)
*ama data yada .mp3 cd'si hazırlayacaksan o zaman nero yu kullan zaten kullanıcı ara yüzü (GUI) basit ve de anlaşılır sorun yaratmaz bence
<b>Saygılar...</b> -
clone cd ücretlimi nero bende writer ile geldi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cs 1.6 tam ekran yapma
- sink to receive asynchronous nedir
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- ekran kaydı alma
- steam açılmıyor
- zyxel modem kurulumu
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- bin dosyası açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X