Şimdi Ara

Nero 8 Yenilendi ! İndirin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi CD/DVD yazma aracı olan Nero, kendini yeniledi. Yeni nesil formatları da destekleyen Türkçe yazılım, sisteminize ilaç gibi gelecek araçları da bulunduruyor.

Windows'un, Internet Explorer'ın dişli rakipleri var ancak öyle bir yazılım var ki yerine koyabileceğiniz bir başka isim daha yok. Nero'dan bahsediyoruz. Türkçe arabirim desteği de sunan yazılımı her ne kadar CD/DVD yazma programı olarak tanıtsak da içerdiği araçlar sayesinde hem sisteminizi güçlendirmenizi ve yedeklemenizi sağlıyor hem de çoklu ortam (multimedia) dosyalarına tam olarak hakim olmanızı sağlıyor. Nero, şimdi yenilendi ve Nero 8.2.8.0 Türkçe sürümle indirilebilir durumda.

:: Tek tıklamada Türkçe Nero 8.2.8.0'i indirmek için tıklayın.

Bir önceki Nero 8 sürümüne sahip olanlar, bu güncellemeden ücretsiz faydalanabiliyorlar.

Boyutu : 185 MB

Yenilikler!

Nero'nun güncellenen sürümünde yeni nesil DVD formatlarına verilen destek, ön plana çıkıyor. Blu-ray Disc Video (BDMV) desteğinin yanı sıra, Mini HD DVD - Video disklere de yazabiliyor.

Sunduğu diğer araçlarda da yenilikler yapan Nero, daha hızlı, daha esnek ve güvenli uygulamaları da beraberinde getiriyor.

Bir Öneri!

Nero 8 kurulumunda bu ekrana geldiğinizde işaretli olan bütün seçenekleri kaldırmanızı öneriyoruz. Müzik çalmak için Winamp dururken veya film oynatmak için Media Player Classic dururken Nero kullanmaya gerek yok değil mi?

Kaynak : SDN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 22 Aralık 2007; 17:46:21 >

• Biraz önce indirip ayarları felan hallettimde eski tasarım daha hoştu sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Nero 8 kurulumunda bu ekrana geldiğinizde işaretli olan bütün seçenekleri kaldırmanızı öneriyoruz. Müzik çalmak için Winamp dururken veya film oynatmak için Media Player Classic dururken Nero kullanmaya gerek yok değil mi?

[/center]

O zaman neden bisürü özelliği(!) olan şişman bişey kuruyoruz ki:) yok media center, arama asistanı, dvd player daha sayamadığım bisürü şey. çok gereksiz. nero micro 7 sürümü var bende 12mb. setupu. cd-dvd yazma, audio cd ve vcd yaratma özelliği de eklenmiş, nero express ve burning rom ikilisinin sade şeklinden oluşuyor ve herkesin ihtiyacını karşılar. bu kadar basit. nero'nun 8 sürümünün 2 versiyonunu kurdum xp altında ikisi de hüsran. program hata verdi ikisinde de ilk günden çalışmamaya başladı. çok da ağır. arayüzü de güzel değil. paylaştığın için teşekkürler ama değmez bence kullanmayacağımız özellikler çoğu kişi için. saydığım dezavantajları da cabası. sorun bende değil aynısı arkadaşımda da hata verdi yeni formatlı xp de bile.

• trial galiba dosyadan anladım zaten orjinal olsaydı admin kapatırdı
  • bu yazılım alanın konusu neden buraya açtın anlamadım
  • amacından sapmış bir yazılım
  • Bu sürümün neroda guncellenme tarihi nedir

Bana çok yeni gibi gelmedi?
    Neronun sitesine bakma ihtiyacı hissetmiyorum

Ayrıca Yerine Ashampo var

Ashampo çok daha stabil çalışıyor

Neronun dosya boyutu şiştikçe yetenekleri sapıtıyor bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Neronun her bişeye maydonoz olmasına uyuz oluyorum diyenlere:

http://updatepack.nl/
  • nero kadar sömürücü bir program yoktur herhalde. adamlar Blu-ray ve HDDVD destekli nero showtime diye bir player koyuyorlar, Blu-ray veya HDDVD filmi açacağımız zaman ücretli plug-in almamızı istiyorlar. powerdvd bile bu pluginleri içeriğinde veriyor.
  • Çok ağır bir program bu. Benim için hafif olsun ve işimi görsün yeterli. Yoksa dvd'yi yazmaya başlayınca başka bir şey yapamıyorum bilgisayarda.
  • Teşekkürler....
  • emeğe saygı fakat
    nero nun "Network İnternet ve Güvenlik" Bölümünde ne işi var anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

emeğe saygı fakat

ne emeğinden bahsediyosun ya bariz ÇALINTI bu.
    http://shiftdelete.net/site/index.php?option=com_content&task=view&id=2643&Itemid=1

• programı kendi yazacak hali yok zaten de 3-5 cümle c/p yapmış arkadaş
    baştan aşağı yanlış zaten bu bölümde olması, fark etmemiştim. git program bölümünde aç değil mi cık cık. taşınması lazım başlığın.. ha bide herkes biliyor takip ediyor koskoca nero'nun yeni sürümlerini ya neyse...
    nero 7 micro kullanıyordum bakalım
    http://updatepack.nl/ den nero 8 micro indirdim onu deneyeceğim. cracckli falan değildir sadece bi arkdaş gereksiz şeyleri çıkarıp 20mb'a düşürmüş çok da iyi yapmış. denedim şimdi key soruyor yani kendiniz gireceksiniz nero 8 keyinizi orj veya olmayabilir size kalmış ama indidrdiğiniz şey legal yani:)

• quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

quote:

emeğe saygı fakat

http://shiftdelete.net/site/index.php?option=com_content&task=view&id=2643&Itemid=1

Arkadaşım bu konuda kaynak beLirtmeyi unutmuşum.
    Açtığım diGer konuLarada bakarsan Hepsinde Kaynak oLarak SDN Yazılı.

• Nero nun bu sürümde hd bir görüntüyü kayıpsız başka formatlara (mov, mkv, avi vsvs ) çevirebiliyormuyuz?
  • Nero nun bu versiyonunda vistada image drive özelliğini kullanabiliyor muyuz? nero 7 de ve neronun bundan önceki versiyonunda çalışmıyordu çünkü.
  • Hiç gerek yok nero 8 yüklemeye pc yi karıştırıyor,ben 6 kullanıyorum,cd yazma programı cd yazsın,8 deki gibi başka şeyler yapmasına gerek yok.Mediplayer,Winamp,Acdsee,Acronis dururken nero ya da ne oluyor.

bu arada nero ile internete de mi giriliyor bu bölüme açılmış bu konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

quote:

emeğe saygı fakat

Bunu ben demeden önce dillendirseydin keşke.

Bu arada hakikaten merak ediyorum Network,internet ve Güvenlik kısmının admini nerede? Neronun burada ne işi var yokmu ilgilenen.Admin yoksa ben talibim valla

• Arkadaşlar uzatmayın yanlış bölüme açtım farkındayım.Yetkili arkadaş en kısa sürede taşır umarım.Çalıntı yaptın diyenlere ise lafım yok Kaynağı beLirtilen bir şey nasıl hala çaLıntı denebiliyor oda deişik bir konuya neyse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.