Şimdi Ara

Nerften Sonra Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koridor aşamasında neler yapıyorsunuz early - mid'de filan ? İtem olarak 'Şunu kesinlikle almalısın' dediğiniz hangileri ? Kısa rehber tadından bişeyler istiyorum ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: BayaBaya

Koridor aşamasında neler yapıyorsunuz early - mid'de filan ? İtem olarak 'Şunu kesinlikle almalısın' dediğiniz hangileri ? Kısa rehber tadından bişeyler istiyorum ^^

Dostum anlatırdım ama ne yalan söyleyeyim o kadar üşendim ki şimdi kendi adıma özür dilerim ama konun gözükür yardım ederler mutlaka bu üşengeçliğim üzerimden gittiği an ne yapman gerektiğini anlatacağım sana söz
  • artık ilk olarak bt rushlıyorum hydra yerine earlyde jungler gankını bekliyorum genelde gank gelince abanıp killi almaya çalışıyorum alırsam gerisi geliyor zaten roamla falan kill toplamaya devam edip farmıda unutmuyorum wolf ve wraithleride alıyorum
  • @tenshou

Bekliyorum :)

@BHW

Ben genelde Hydra çıkıyordum ama .. Neden BT ?
  • quote:

@tenshou

@BHW

best riven na hydra alıyor faker ise bt alıyor sen karar ver
  • quote:

@tenshou

@BHW

başlangıçta stacklenmesi daha kolay mid gamede takımının ve karşı takımın mide çullanması durumuna karşı earlyde alıp çabuk stacklemeyi tercih ediyorum ayrıca hydranın alan etkili itemini ardından hızlı bir şekilde rushlayabilrisen bt direkt oalrak hydra çıkmaktan çok daha etkili oluyor kanımca lifesteal açısından
  • Kara Balta mutlaka al
    Edit: karşıma riven gelmişti 3 tane kanasusamış 1 kara Balta 1 Son fısıltı 500+ ad vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 5 Şubat 2014; 7:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İona çizmesi, kara balta ve hydra olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamda bişeyler şekillendi. İona çizmesi,BT, Kara Balta, Karşıda solo ve jungle tanksa son fısıltı diye gitmeyi düşünüyorum :) Sizce ?
  • Doran doran 800 lük life steal brutalizer BT last whisper black cleaver cdr botu ga yada daha atak istiyosan hydra diye gidiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydra değilde bence bt daha mantıklı nedenini bilmiyorum sorma ama öyle daha iyi oluyor. ayakkabı olarak cd , lw , rakipte ap varsa malmortius , belki black cleaver defansif olarakta ga
  • ben ilk rabadon çıkıyom
  • Bonus attack damage yerine total attack damage a göre yükseliyor q'nun damage ı artık, yani levelınız arttıkça daha az ad alırsanız buff bile olabiliyor, o yüzden boxbox ın brutalizer ve cdr boots rush yaptığını gördüm, daha sonra hydra sonra last whisper aldı, cdr ve armor penetration üzerine yoğunlaşarak önceden, eskisi kadar güçlü olabildi, hatta utility bazında daha bile iyi oldu denilebilir, daha sık skill kullandı sonuçta.
  • hydra cdr bot/ninja tabi frozen mallet l.w mom g.a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.