Şimdi Ara

nereye atar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s3 silver4 tüm +1220 elom vardı fazla oyun atamıyordum internet bağlantım yüzünden 2 3 oyun verip lig düştüğüm oldu neyse bunlar bahane değil 17 winim 21 lose'um var bu sezonki yerleştirme maçlarıma çok kötü başladım yani takım pickler falan sorun oldu şuan 3 te 1 gidiyorum tahmini 10 da 4 falan yapsam. forumdaki arkadaşlardan gözlemleriniz falan vardır nereye atar?

• Oyundan atar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
  • elo s5 elosu. Silver 5 belkide bronz 1 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

elo s5 elosu. Silver 5 belkide bronz 1 2

hadi be, yapma :D ama ben haketmiyorum ki hep takım kötü :Ddddd
  • silver 5 yada bronz1 diye tahmin ediyorum.
  • 6 da 2 oldu beyler sanırım bronz 4 falan başlıyacağım şansım yokki, bir maçta kötü oynasam içim yanmayacak ama neyse sakinim. Bronzdan çıkmam o kadarda zor olmasa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bronze atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

6 da 2 oldu beyler sanırım bronz 4 falan başlıyacağım şansım yokki, bir maçta kötü oynasam içim yanmayacak ama neyse sakinim. Bronzdan çıkmam o kadarda zor olmasa gerek

Silverda wl eksilerdeyse bronzdan çıkman o kadar kolay olmaz. Bronzdakilerin oyunculuğu iyi değil ama ne çok insan var gold olup bronzdan bile beter oynayan neyse iyi sanslar...
  • h
  • Ben silver 3 düm 4win ile bronz1 attı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Ben silver 3 düm 4win ile bronz1 attı

moron moron adamlar geliyor 4 wini bile yapmaktan kuşkuluyum 6 da 2 şuan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Ben silver 3 düm 4win ile bronz1 attı

moron moron adamlar geliyor 4 wini bile yapmaktan kuşkuluyum 6 da 2 şuan :(

Ben yeni smurf hesap buldum 1win 2 lose gidiyorum cidden çok kötü adamlar geliyor mid sal felan derse biri sakın salma o adam 100% feedliyor heryerde oynarım diyen adam eziyor tuhaf ama gerçek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 te sadece only riven solotop oynadım feederlar falan yine o zamanda 6 ya 4 yaptım s4 olmuştu bu sezon her yerde oynayabiliyorum adam diyorki solo sal işte counter atıcam falan filan bırakıyorum support alıyorum yine feedliyorlar. bu sezon ise çok saprofit yavrusu tarzı insanlar geliyor sanırım girmekte biraz geç kaldığımdan
  • dua edin beyler kalan 4 maçım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenva123 -- 29 Ocak 2014; 0:41:23 >
  • Silver 4-5 cok az ihtimal bronz atmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -VaSsiLiZaiTSeV- kullanıcısına yanıt
    Abi insallah dediginiz gibidir bronzun kirli cukuruna dusmek ıstemıyorum. cok sacma bir sistem ya. Forumda gordum bırı yazmıs hak verdim 10 da 8 9 yapsam gold olabilecekken 10 da 5 yapınca silver olmak 4 maçta çıkabileceğin ligi bu halde 100 maçta anca çıkıyorsun.
  • 5 lose 2 win oldu beyler. full combosunu warwicke atıp arkadaki twitchin kendini kesmesini zevkle izleyen adamlar falan var çok iyi ya lolu bırakıp derslerime son gaz asılıp inek mi olsam
  • olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok.
  • 6 lose 2 win devam ediyor beyler. oyun sonu 65 farmı olan twitch vardı takımızda varsa :Dddddd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.