Şimdi Ara

NERESİ KOLAY BE KARDEŞİM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜRKÇEDEN EN AZ 2 TANE HATALI SAYILABİLECEK, MATEMATİKTE EN AZ 2 TANE HATALI SAYILABİLECEK , FEN DE EN AZ 3 TANE HATALI SAYILABİLECEK , SOSYALDE EN AZ 2 TANE HATALI SAYILABİLECEK SORU VARKEN BU SINAVA KİMSE KOLAY DİYEMEZ.

ÖRNEK OLARAK ŞU AN 130 NETİM VAR DİYEN ADAMIN SINAV SONUÇLARI AÇIKLANINCA BELKİ 125 NETE DÜŞECEK.BAZI ARKADAŞLAR TARTIŞMALI SORULARADA DOĞRU DİYOR.KENDİNİ KANDIRIYOR.

HER ŞEY ŞANS...

• Sakin ol liseli.

Hatalı soruların olması sınavın kolay olmadığını göstermez.

not: Kolay olduğunu iddia etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezuntmci

Sakin ol liseli.

Hatalı soruların olması sınavın kolay olmadığını göstermez.

not: Kolay olduğunu iddia etmiyorum.

liseli değilim.Şu an üni. de okuyorum.

Demek istediğim sınav sonuçlarında 3'er 5'er düşük netlerle karşı karşıya kalabiliriz.
  • O değilde bazı soruları yanlış yapan herifler g=10 vermemiş diye ösymnin saflığı yüzünden puan alacak galiba. Yok abi o soruda 9.81 alan adam zaten aşmış kendini.
    Ayrımsal damıtma yazmadılar diye 1. öncülü yanlış aldım ilk 2 öncül bariz yanlış geldiği için sadece 3 ü işaretledim. Hocaya sordum soruyu soru yanlış dedi ama 1kelime oyunu yaptılar diye burada soruya hatalı diyecek değiliz.
  • longlonglong111 L kullanıcısına yanıt
    Buradaki çok kolaycıların pek azı sadece gerçekten çok iyi netler yapmıştır. Cevapları açıklanınca -hatalı sorular vardı elbette- eleyici sorular için hatalı, iptal olmalı diye ağladı.
  • fizikte ışık sorusunu ışın yazmadı diye yanlış kabul ettim,yanlıs yapmısım.sınavın kolaylığından ziyade bazı soruları bilerek yanlış yapılsın diye hazırlamışlar, sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerrdurden -- 18 Mart 2016; 18:46:43 >
  • bazıları 2010 ygs diyerek hakaret ediyorlar resmen....Geçen sene bu sınava girmiş biri olarak, bu sene çok ama çok fazla çeldirici soru vardı.

Geçen seneden ayrılır yönü:Türkçe'dir.. Onunu dışında ahım şahım fark yok.

Mat biraz kolay olabilir ama o açığı FEN kapatmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Geçmiş Olsun Nedemek?
    15 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matematikte MAXIMUM 1 hatalı sorusu var oda fonksiyon ondada tanım olayı hatalı yoksa soruda istenen şey belli direk yapılabilecek bir soru. Vagon sorusu hatalı diyorsan döverim seni.
  • sakin ol liseli kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerrdurden

fizikte ışık sorusunu ışın yazmadı diye yanlış kabul ettim,yanlıs yapmısım.sınavın kolaylığından ziyade bazı soruları bilerek yanlış yapılsın diye hazırlamışlar, sanki.

Vay be demek ışın yazdı diye yanlış yaptın.Peki bu yalana kendin inandın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda benim gibi düşünenleri buldum ya. bıktım artık kolay kolay kolay.
    ben .. bindeyim demeler felan.nerden hesaplıyolar nerden buluyorlarsa anlamıyorum. herkes nasıl herseyden emin.
    sınava kolay diyeni zaten hiç anlamam. bakalım 25 martta ne olacak.insan azda olsa endişeleniyor.Ulan herkes mi kolay diyo diye bi gelseydi 25i.
  • longlonglong111 L kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam yaptığın iyi nete göre mi kolaylık veya zorluk? Ben yıl ortalamalarımdan 30 puan hedefimden 20 25 bin sıralama az yapicam muhtemelen fakat bunun sınavın zorluğuyla alakası yok.Buna zor diyen sene içinde hangi denemeleri çözdü merak ederim.Veya zor kavramı üzerinde tartışalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    ne yalanından bahsediyosun kardeş? forumda takıla takıla herkesi trol sanıyosunuz heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.