Bildirim
nereden geldiğimi öğrenmek istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle şeyler ile vaktinizi boşa harcamayın. Zamanı geldiğinde yerinizi bir başkası alacak ve aynı soruları o da soracak.. güncel hayatınızı yaşayın, geçmişi değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: TianLeiLe
Böyle şeyler ile vaktinizi boşa harcamayın. Zamanı geldiğinde yerinizi bir başkası alacak ve aynı soruları o da soracak.. güncel hayatınızı yaşayın, geçmişi değil.
merak etmek kötü bir şey değil ki -
Ben de merak ediyorum. Belki bir şey çıkar. Up -
Fazla merak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaradaydı sanırım bu işi yapanlar var ama en fazla 3-4 kuşak geriye gidebiliyorsunuz.eğer o zamanlarda geldiyseniz öğrenebilirsin.ama daha eskiden geldiyseniz bulamazsın.ama olsun en azından soyağacın elinde olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Albinoluzenci
soy ağacı olarak değil atalarımın nereden geldiklerini hangi etnik gruplardan olduklarını felan nasıl öğrenebilirim türkiye de böyle bir hizmet var mı?
Onu zor bulursun ama istersen kafatası tipini,fenotipini falan söylerim pm den
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
quote:
soy ağacı olarak değil atalarımın nereden geldiklerini hangi etnik gruplardan olduklarını felan nasıl öğrenebilirim türkiye de böyle bir hizmet var mı?
bunun için resimimi atmam gerekicek mi -
Yurtdışında genetik analizle araştıran şirketler var ama Türkiye'de var mı bilmiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
quote:
bunun için resimimi atmam gerekicek mi
Yani hayal gücüyle biraz zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X