Şimdi Ara

NEREDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaşım 25. Lise mezunuyum. Üniversiteye gitmek istiyorum ama uzun yıllar okuldan uzak olduğum için altyapım ilkokul öğrencisinden bile az. Ki liseyi bile zar zor bitirdim. 2 de bırakıp kalan yılları açıköğretimden verdim. Bırak çarpım tablosunu dört işlemi bile yapamam şuan kelimenin tam anlamıyla. (kardeşim 2+2 yi bilmiyor musun demeyin okadar değil ) Sözel bilgisini saymıyorum bile sıfatı zamiri paragrafı hak getire. Çok bi süre kalmadı 6 ay var sınava. İnternette bikaç kaynak buldum antremanlarla matematik,fizik,biyoloji,kimya falan. Bunlar iyi midir iyiyse bunların yanına sözel çalışmak için ne gibi kaynaklar eklenebilir ? 2 yıllık bilgisayar programcılığı okumak istiyorum TYT'ye girmem yetiyor sanırım neyi nasıl çalışmam gerekir sınav için ? Üstte yazdıklarımdan bile daha kötü altyapım sözel ve sayısal olarak. Yardımcı olabilirseniz sevinirim çok istekliyim bu konuya ama nereden başlayacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyorum.   








  • Doğruyu söylemek gerekirse sıfır altyapı ile 6 ayda kazanmak imkansıza yakın. 1 sene temel atmaya harcasan, diğer sene de konu eksiklerini kapatsan iyi bir yer anca gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agirliginin yuzde 60indan fazlasini sayisala ver gunde 45dkdan 5 kez calis her dersten yavaş yavas olur neden olmasin

    Bir dersi başarmak icin o ders adına verilmesi gerekli bir emek var onu o yada bu sekilde verirsen olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklemeyi unutmuşum bi yandan full time işte çalışıyorum günde 3-4 saat boşum oluyor o sırada çalışabilirim derse anca.

  • Yaşın 25 4 yıl okusan 29 ki bu taban ile kazancağn bölüm ile meslek sahibi olmak zor.Ya açıktan oku 180 al ya da okuma hocam
  • açıktan oku hocam bu saatten sonra olmaz temelim var tyt de bitmeye yakın ayt yetişmiyor çıldırıcam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.