Şimdi Ara

Nereden Başlamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesinde veri tabanı programcılığı bölümünden mezunum ve yazılım mühendisliği bölümünü kazandım, şu an ingilizce hazırlık okuyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bildiğim diller c#, html, css, sql fakat 2 yıldır hiç programlama yapmadığım için çoğu şeyi unuttum, temelden başlayıp sağlam bir şekilde ilerlemek istiyorum. Fakülte hocalarımız ile konuştuğumuzda bize java öğreteceklerini söylediler. Ben ileride web tabanlı uygulamalar yapmak ve veri tabanı üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım ?

• Java ile dediklerini yapabilirsin, ustelik dersler icin de zorlanmamis olursun. Bence javaya sifirdan basla, ama ingilizce kaynaklardan takip et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Java için slidenerd'i tavsiye ederim YouTube'da. İngilizce anlatıyor ama benzeri bir kaynak yok. Herşeyin mantığını tamamen anlatıyor.
  • Bende Java'ya başlama kanaatine varmıştım aylar öncesinde ve bir kaç dersine çalışmıştım, denemeler yapmıştım. Açıkçası Visual Studio'daki .NET ortamına alışkanlığımdan mıdır bilemem yazdığım kodların sonuçlarını görsel olarak göremeyişim vb. bir anda bıraktım saçma bir sebeple ama adam akıllı tekrar başlama düşüncesindeyim.
  • muratstl kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç puanla girdin mühendisliğe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G--MAN

Hocam kaç puanla girdin mühendisliğe ?

Çok yüksek değil, %50 bursluyum ben.
  • muratstl kullanıcısına yanıt
    Hocam bende teknik lisede veritabanında okuyorum o yüzden sordum benimde yazılım-bilgisayar mühendisliği var hayalimde dershaneye filan mı gittiniz dersleriniz nasıldı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratstl

Meslek lisesinde veri tabanı programcılığı bölümünden mezunum ve yazılım mühendisliği bölümünü kazandım, şu an ingilizce hazırlık okuyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bildiğim diller c#, html, css, sql fakat 2 yıldır hiç programlama yapmadığım için çoğu şeyi unuttum, temelden başlayıp sağlam bir şekilde ilerlemek istiyorum. Fakülte hocalarımız ile konuştuğumuzda bize java öğreteceklerini söylediler. Ben ileride web tabanlı uygulamalar yapmak ve veri tabanı üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Sizce nasıl başlamalıyım ?

Bu işi iyi bilen arkadaşlarının yardımlarını bekliyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.