Şimdi Ara

Nereden Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Xbox 4 GB slim kullanıyorum sizce hard diski nereden almalıyım

Bimeks:http://www.bimeks.com.tr/urun/135451/xbox-360-harddisk-320-gb.aspx#photos

MediaMarkt:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-360-320-GB-Hard-Disk,103452,465889,892985.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter218 -- 28 Şubat 2014; 21:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosa derim.
  • spotculardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol fiyatına HDD satıyorlar
  • Gittigidiyora bakmanı tavsiye ederim 100-150 lira arasına bulabilirsin gidipte bir hdd'ye 400 lira verme sakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol alınıyor o fiyata

• Ben gittigidiyordan 320 gb olanını aldım 140-150 tl civariydi. Sıkıntı çıkmadı

• Doğubank yada Kadıköy
  • Siz yanlış anladınız herhalde ben iki site arasından birini seçmenizi istemiştim fakat artık önemli değil mediamarkt tan kargo dahil 401 Tl ye sipariş verdim fiyatı pahalı olabilir fakat 4gb Xbox ımda oynayamadığım oyunları oynayınca buna değiceğini düşünüyorum

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş naptın ? 400 TL mi ? Ben X360 Arcade konsolumu 450 TL'ye almıştım. O fiyata HDD mi olur !?
  • Anlayamazsınız.....Ben tam 1 yıldır arıyorum bu hdd yi 500 olsa yine alırdım

• Hunter218 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir duygu anlayamayız tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 1 Mart 2014; 15:38:23 >
  • Para senin istediğin yerden istediğin fiyata alabilirsin tabi ki ama gittigidiyordan 150 liraya almak varken neden gidipte bir insan aynı şeyi media markt'tan 400 liraya alır aklım almıyor. (yanlış anlamanı istemem bu benim şahsi düşüncem)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.