Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var. 5 aylık spor maceramdan sonra 1 ay ara vermek zorunda kaldım. Başlarda 123.7 kiloydum, 104.3 kiloya kadar da düşmeyi başarmıştım. 1 aydır spor yapıyorum başladığımda 106.1 kiloydum, az önce tartıldım 110.2 kilo geldim. Yediklerime fazlasıyla dikkat ediyorum. Haftada 3 gün 1 saat ağırlık + 15 dakika karın egzersizi, 3 gün de P90X3 cardio(30dk) egzersizlerini yapıyorum. Tüm bunlara rağmen kilo almaya devam ediyorum. Öncesinden bu antremanların yarısını yaparak 20 kiloya yakın verdim, şimdi kilo alıyorum. Örnek yemek tablosunu da bırakacağım, sizce nerede hata yapıyorum?(Ağırlık antremanlarında bcaa, sonrasında protein tozu ve creatin kullanıyorum).(Spora her sabah saat 10'nda başlıyorum) Kahvemi sabahları antremandan yarım saat önce içiyorum. Son 1 aydır bu anlattıklarımın dışarısına kesinlikle çıkmadım. Nerede hata yapıyorum bulamıyorum. Öncelikli amacım şu göbekten kurtulmak, ancak geriye gidiyormuşum gibi hissediyorum motivasyonum düşüyor. ![]() |
Bildirim