husumet yoktu ! bjk takimi gecen sene bursaya geldiginde hic bir siddete magruz kalmadi !
bu sene istanbulda, polisin sorumsuzluguyla iki bursa taraftari bicaklandi ! hersey bundan basladi.
polise neden polise saldirdi, cunku taraftari dagitmaya gelmisti.
Birinin diğerini bıçaklamaması için illa polis gözetimimi olması lazım ben neden kimseyi bıçaklamıyorum hatta bıçaklamayı bile düşünmüyorum?
Aslında yazmak isteiğim başka şeylerde var ama izzah etmesi güç.
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
yahu beşiktaş kim bursaspor kim insan şunu düşünür bir kere.evet reklama ihtiyacınız var ve beşiktaş ve çarşıyı kullanıyorsunuz bunun için.gidin biraz da gs ile fb ile uğraşın hatta onları bpşverin kayseri veya ankaragücü seyircisi ile kapışın.sizin ayarınız onlar...ha agücü kardeşti dimi pardon... olsun bi 12-13 takım daha var denginiz... birkaç numara büyük geliriz size...
hayır , gs ve fb iki devdir türk FUTBOL'unda ve FUTBOL kulübü olarak kurulan en eski iki takımıdır Türkiye ligleri tarihinde.
bazıları kendisini bu ikiliye kambur olma derdinde , ama işte kendilerine de büyük diyorlar.
bizim büyüklüğümüz kendi kentimizdir. kimseden reklam derdimiz yok.
Kentinizdeki Bursasporlu taraftar kadar , Beşiktaş ilçesinde Beşiktaşlı adam var..
Alen ne demiş.. Bursa şehri dışında tek bir taraftarı dahi olmayan takımın, Beşiktaşla adının aynı cümle içerisinde yer alması, bir fikstür hatasından ibarettir.
aynen sonuçta biri FUTBOL (bursaspor) kulübü olarak 5 takımın kurulmasıyla kuruldu. diğer gibi başka amaçlar için değil .
Aslına bakarsan başka spor dallarıda var mesela jimnastik gibi onlarada yönelmesi gerek kücük arkadaşların , gelişimleri için gerçekden şart spor bunlar
şu adamları hala 2 gram kaale alıp başlık açıyorsunuz, kendiniz kaşınıyorsunuz vallaha..fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış..çokta tın..
Besiktasli arkadaslar cok garip insanlar. Besiktas'a sike yapti denilince belge isterler onu bunu isterler ama Galatasaray'in Ankaragucunu yenip sampiyon oldugu sene icin hicbir belge olmadan sike diye konusurlar. Galatasaray o maci 1-0 kazansa bile sampiyon olucaginida bilmezler anca sike diye konusurlar. Neyse sike yapilmistir veya yapilmamistir ama siz Galatasaray'a hic bir belge olmadan sike yapti diyorsaniz Bursaspor'lular size birsey dediklerindede belge o bu diye konusmayacaksiniz. Bu forumda kac sayfa boyunca Ankaragucu-Galatasaray macinin sike oldugunu tartisan Besiktaslilar o zaman hic belge lafi etmezken simdi belgede belge diye tutturmuslar ne garip degil mi?
Ortamın bu hale gelmesini taktirle karşılamasam da ülkemiz koşullarında çok doğal buluyorum..
Ülkemiz sorumluluk üstlenmek konusunda sınıfta kalmış bir takımdır... Yenilgilere mutlaka bir bir kılıf aranır... 1. ve en kolay yol , hakeme yönlendirme yapmaktır.Şansınız yaver gidiyorsa , sahada 1-2 hakem hatasını yakalayıp , pekala yenilginin sebebi olarak hakemi gösterebilirsiniz. 2. İçinde bulunan doğal şartlara yönlendirme yapılabilir. "ligin başında iyi futbol beklemeyin" , "lig bitiyor artık bizden iyi futbol beklemyin" , "kışın ortasında kar yağpıyor bu sahada top kontrolü imkansız" , "futbolcuları da anlamak lazım , bu sıcakta bırakın futbol oynamayı , yürümeyi bile istemezsiniz" 3. futbola kimliği belirsiz birilerinin girdiğini ileri sürmek bu sene şampiyona yapılanlar ile Bursa'nın BJK'a yaptığı , FB'nin geçen sene Rüştü vasıtası ile BJK'a yaptığı , BJK'ın GS'a yaptığı , GS'ın FB'ye yaptığı ..... gider...
Bu mağlubiyetin sorumlusu benim , bla bla'yı düşünemedim , öngöremedim , maçı / şampiyonluğu kaybetmemiz / küme düşmemiz normal diyeni gördünüz mü?
Görmediğimiz sürece bu tarz olayları daha çok izleriz.
BursAnkara FORZA ANKARAGÜCÜ
quote:
Orijinalden alıntı: King#6James
Besiktasli arkadaslar cok garip insanlar. Besiktas'a sike yapti denilince belge isterler onu bunu isterler ama Galatasaray'in Ankaragucunu yenip sampiyon oldugu sene icin hicbir belge olmadan sike diye konusurlar. Galatasaray o maci 1-0 kazansa bile sampiyon olucaginida bilmezler anca sike diye konusurlar. Neyse sike yapilmistir veya yapilmamistir ama siz Galatasaray'a hic bir belge olmadan sike yapti diyorsaniz Bursaspor'lular size birsey dediklerindede belge o bu diye konusmayacaksiniz. Bu forumda kac sayfa boyunca Ankaragucu-Galatasaray macinin sike oldugunu tartisan Besiktaslilar o zaman hic belge lafi etmezken simdi belgede belge diye tutturmuslar ne garip degil mi?
hiç bişeyden çakmıyon bari mesaj yazma 1-0 gs yense şampiyon olmucaktı.Ayrıca bu konu telegolde falan tartışıldı. hem biz öyle diyoruz diye gsye saldırdıkmı?veya onlar bize
Husumet nereden mi çıktı ? 2002-2003 yılının son haftasında Gençlerbirliğini 3-1 yenip son haftada ligde zar zor kalan ve ertesi sene Beşiktaş'ın maçı sattığını iddia edip küme düşmelerine bahane arıyorlar bu Bursalılar alem valla.
İlahi adalet işte.Sen bi' sene önce şikeyle ligde kal,ertesi sene rakip takım şike yapıp seni ligden düşürsün.Madem öyle işte böyle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme