Şimdi Ara

Nerden başlamalıyım, hangi kaynağı almalıyım ? / Umutsuz vaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dershaneye gidiyorum ve atl öğrencisiyim. Sayısalım berbat, temelim hiç sağlam değil. Şöyle ki ygs deneme olduk matematikten 9 soru yaptım 7 si doğru, fenden sanırım 3 soru yapabildim. Temelimi sağlamlaştırmak amaçlı antremanlarla matematik 1-2 alacağım. Tahminimce 1 ayda biter. Onun haricinde dershane fasikül veriyor ve ben dershaneden ümidi kesmiş durumdayım herkes bitsede gitsek havalarında.
    Kimya ve Biyoloji için Palme yayınlarının ygs ve lys konu anlatımlı kitaplarını almayı düşünüyorum. Fizikten tamamiyle ümidi kesmiş durumdayım zerre ziyan anlamadığım için çalışmayı dahi düşünmüyorum dershanenin verdiği kaynaklarla hafif üzerinden geçeceğim temel ve basit konuları alacağım sadece. Matematik ve Geometriye gelirsek aynı şekilde geometrim de berbat. Arkadaşlar anlamışsınızdır işte ya umutsuz vaka derler ya. Farksızım ama yine de bişeyler yapmak istiyorum.
    Çalışma isteğim hevesim var fakat nereden başlayacağımı neye çalışacağımı bilmiyorum. Ygs ve Lys için kaynağım yok dershanenin verdiği fasiküllerle olacak iş değil bu. Kaynak hakkında araştırma yaptım fakat kafam çok fazla karıştı. Bi Palme yayınlarının fende çok iyi olduğunu biliyorum. Kimya ve Biyoloji Ygs Lys konu anlatımı Palme yayınlarından alacağım. Matematik ve Geometri Ygs-Lys içinse durumumu göz önünde bulundurursak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Hocam geometri icin sonuc fasiküllerini bitir kurallari iyice kavra. Ben sonuc çözüyorum şahsen cünkü geometride kavram bilgisi cok önemli.

Ygs kimya sözele yakın ders oldugu icin internetten dinleyip bitirdikten sonra test çözebilirsin ama LYS kimya kitabı al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yeni baslamissin bu kadar sıkıntı yapma yoksa yolun başında yorulacaksın temelin yoksa dersanede zaten konular anlatiliyor calistiktan sonra yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: mmertgun221b

Hocam geometri icin sonuc fasiküllerini bitir kurallari iyice kavra. Ben sonuc çözüyorum şahsen cünkü geometride kavram bilgisi cok önemli.

Ygs kimya sözele yakın ders oldugu icin internetten dinleyip bitirdikten sonra test çözebilirsin ama LYS kimya kitabı al.

Tek sevdiğim ders diyebilirim Kimya. Yapamıyorum orası ayrı. Ygs için kitaba gerek yokmu diyosunuz hocam izleyerekte yapabilirmiyim ? Alıp çalışsam daha etkili olmaz mı ki ? Yada dediğiniz gibi burdan videoları izleyip, dershane fasiküllerinden de pekiştirdim mi aynı sonucumu alırım ?
  • umudunu hemen kesme üstad ya maybe one day çalışmalarının karşılıgını alırsın pes etme hemen :) Geometride çalış fizikte kimyada biyoljide türkçede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *TT:BY!!

daha yeni baslamissin bu kadar sıkıntı yapma yoksa yolun başında yorulacaksın temelin yoksa dersanede zaten konular anlatiliyor calistiktan sonra yapılır

Herşeyi bi rayına otuttursam çalışma düzenim ve kaynağım olsa cidden sıkıntı yapmayacağım ama sabahtan beri araştırıyorum başım çatlamak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 14 Eylül 2014; 0:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stork44

umudunu hemen kesme üstad ya maybe one day çalışmalarının karşılıgını alırsın pes etme hemen :) Geometride çalış fizikte kimyada biyoljide türkçede...

İşte bende istiyorum fakat ne bir kaynağım vaar nede nerden başlayacağıma dair bi fikrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her seyin bir anda rayina oturmasini bekleme yavas yavas olur cunku hem elinde dersanenin kaynaklari varmis basla onlarla elinde kaynagi olmayip cok iyi yerleri kazanan insanlarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

quote:

umudunu hemen kesme üstad ya maybe one day çalışmalarının karşılıgını alırsın pes etme hemen :) Geometride çalış fizikte kimyada biyoljide türkçede...

İşte bende istiyorum fakat ne bir kaynağım vaar nede nerden başlayacağıma dair bi fikrim

hangi bölümdesin üstad ve hangi bölümü istiyosun üniversite için ?
  • Bende atl idim 30 netle başladım düzenli çalışmayla 85 lere çıkarmıştım düzen sağla düzenli çalış mezuna kaldım bu arada :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *TT:BY!!

her seyin bir anda rayina oturmasini bekleme yavas yavas olur cunku hem elinde dersanenin kaynaklari varmis basla onlarla elinde kaynagi olmayip cok iyi yerleri kazanan insanlarda var

Haklısınız hocam şimdilik onlarla başlayacağım. Tabi yanında antremanlarla matematikte çalışıyo olacağım. 1 ayda bitirip temeli iyice oturtup o zaman daha hızlandırmayı düşünüyorum.
  • Kolay gelsin hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

quote:

hangi bölümdesin üstad ve hangi bölümü istiyosun üniversite için ?

Şuan bilişim tek. / veritabanı programcılığı okuyorum. Bilgisayar mühendisliği istiyorum yada yazılım mühendisliği.

• Durumumu göz önünde bulundurursak hangi kaynakları önerirsiniz arkadaşlar ? Özellikle Matematik.
  • Kendine güven kardeşim pes etme çalış. Herşey çalışmak ile oluyor. Fizik , kimya , biyoloji falan filan diye ayırma. Yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış. Emin ol karşılığını alırsın...

"Yapabileceklerinize Sınır Koyan Zihindir! Sınırları Kaldırın!"

İzlemeni öneririm kolay gelsin...http://www.youtube.com/watch?v=IDXLOtC6gX4

• Fem simetri al çöz.Ant mat hikaye.Simetri 3 kitap bitir.Fem ilk adım mat çöz.3 kitabı mutlaka bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

Fem simetri al çöz.Ant mat hikaye.Simetri 3 kitap bitir.Fem ilk adım mat çöz.3 kitabı mutlaka bitir.

Dediğiniz kitaplar Bunlarmı hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 14 Eylül 2014; 1:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMB46

Kendine güven kardeşim pes etme çalış. Herşey çalışmak ile oluyor. Fizik , kimya , biyoloji falan filan diye ayırma. Yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış. Emin ol karşılığını alırsın...

"Yapabileceklerinize Sınır Koyan Zihindir! Sınırları Kaldırın!"

İzlemeni öneririm kolay gelsin...http://www.youtube.com/watch?v=IDXLOtC6gX4

İzledim gerçekten etkileyici. Zamanım az bu kadar az bi zamanda 0 dan başlayıp bi yerlere gelmek. Ben yinede inanıyorum ama ya. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız kardeşim.

• Antremanlarla geometri sanırım ismi bu kitaba bir bak temelden anlatır geometri bilmeden fizik yapamazsın aynı şekilde matematik de
    Kimya biyoloji için palme öneririm ben her dersten bir soru bankası bitir sonra denemelere yüklen soru bankası olarak ne almalıyım dersen
    geçmiş konulara bak fikrin olur
  • Aynı sonucu alirsin ygs kimya sadece soru çözmek hocam bence mesela o kitapta kaybedicegin zamanda fizik calisabilirsin ama testlerde falan yapamadigima ordan bakicam dersen alabilirsin şahsen ben konu çalışmanı kitaptan tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.